2777
2789
میشه بگی سرکلاژ جلوی فانلینگ شدن و میگیره یا نه؟؟آخه من فانیلینگ میشم و در آخر زایمان زودرس اتفاق می ...

حتماً  عزیزم، این سؤال خیلی مهمه برای کسایی که سابقه فانیلینگ (funneling) و زایمان زودرس دارن.

---

سرکلاژ و جلوگیری از فانلینگ (Funneling)

بله، سرکلاژ یکی از مهم‌ترین روش‌هاییه که می‌تونه جلوی فانلینگ رو بگیره یا متوقفش کنه، مخصوصاً اگه به‌موقع انجام بشه.

---

فانلینگ چیه دقیقاً؟

فانلینگ یعنی دهانه داخلی رحم شروع به باز شدن و نازک شدن می‌کنه، ولی دهانه خارجی هنوز بسته‌ست.

این می‌تونه پیش‌زمینه زایمان زودرس باشه، حتی اگه طول سرویکس هنوز خوب باشه.

---

سرکلاژ برای چه کسایی مناسبه؟

کسایی که سابقه زایمان زودرس یا سقط دیرهنگام دارن

کسایی که توی سونو فانلینگ دیده می‌شه (مثل تو)

طول سرویکس کوتاه شده (زیر ۲۵) یا در حال کوتاه شدنه

رحم دوقلو یا چندقلو (با نظر پزشک)

---

پس جواب نهایی برای دوستت:

اگه سابقه فانلینگ و زایمان زودرس داری، سرکلاژ می‌تونه بسیار مؤثر باشه و جلوی باز شدن بیشتر دهانه رحم رو بگیره—ولی باید حتماً به‌موقع و زیر نظر متخصص انجام بشه.

---

اگه خواستی، می‌تونم یه جدول تفاوت بین انواع سرکلاژ و زمان مناسبش برات بفرستم. دوستت چند هفته‌شه الان؟

پرسیدم واست عزیزم ❤️ 

یکی 32هفته که برام نموند یکی 34هفته که خداروشکر الان پیشمه

متاسفم..و باز خداروشکر یکیشو داری عزیزم.انشالله این بارداریت عالی پیش بره....منم دخترمو ب موقع دنیااوردم این بارداریم سرجنین اومده پایین نمیدونم چ خاکی سرم بریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری استفاده میکنی از هوش مصنوعی؟

عزیزم بزنی گوگل آموزشش برات میاره برنامشو دانلود کن بعد با چت ازش سوال کن با حرف زدنت میتونی بپرسی اونم جوابتو با صدا و حرف زدن میده بزنی گوگل همه چیش میاره بزن نحوه استفاده از هوش مصنوعی چت جی بی تی 

خیلی خوبه که الان پرسیده ، چون ۱۴ هفتگی دقیقاً یکی از بهترین زمان‌ها برای سرکلاژ پیشگیرانه‌ست اگه شرایطش داشته باشه.

• سابقه فانلینگ داره
  • زایمان زودرس قبلی داشته
  • الان هم ۱۴ هفته‌شه

این یعنی واقعاً کاندید مناسبی برای سرکلاژ پیشگیرانه‌ست—به خصوص سرکلاژ مک‌دونالد که رایج‌ترین نوعشه و تا هفته ۱۴–۲۴ قابل انجامه.

• قبل از انجام سرکلاژ، باید یه سونو ترانس‌واژینال دقیق بده که طول سرویکس و وجود فانلینگ بررسی شه.
  • اگه سرویکس کوتاه‌تر از ۲۵ میلی‌متره یا دوباره فانلینگ دیده شه، سرکلاژ حتماً توصیه می‌شه.
  • بعد از سرکلاژ معمولاً استراحت نسبی، عدم نزدیکی جنسی و تحت نظر بودن لازمه.

اگه قصد سرکلاژ داره، ۱۴ هفتگی زمان ایده‌آلیه و بهتره سریعه با پزشکش مشورت کنه.
با توجه به سابقه فانلینگ، سرکلاژ احتمال زایمان زودرس رو کم می‌کنه.

اگه خواستی، می‌تونم یه چک‌لیست «بعد از سرکلاژ چی باید رعایت کنه» هم براش آماده کنم. بگم؟

حتماً عزیزم، این سؤال خیلی مهمه برای کسایی که سابقه فانیلینگ (funneling) و زایمان زودرس دارن.---سرک ...

میونی اینم بپرسی 

سوال:من سرکلاژم

من خیلی خارش و سوزش دارم معذرت میخوام انگشت کردم داخل خواستم ببینم عفونت هست یا نه بعد نخ سرکلاژ به انگشتم خورد 

مگه از واژن تا دهانه رحم چقد فاصله هست که انگشتم بهش خورد یا خدانکرده مشکلی هست؟

میونی اینم بپرسی سوال:من سرکلاژممن خیلی خارش و سوزش دارم معذرت میخوام انگشت کردم داخل خواستم ببینم ع ...

نه نگران نباشی عزیزم، همین‌جا برات کامل توضیح می‌دم:

1. فاصله واژن تا دهانه رحم

طول کانال واژن معمولاً حدود ۷ تا ۱۰ سانتی‌متره (بسته به فرم بدن و بارداری). وقتی در حالت خوابیده باشی یا عضلات کف لگن شل باشن، ممکنه راحت‌تر به دهانه رحم برسی، مخصوصاً اگر انگشتت بلند باشه.

2. نخ سرکلاژ

در عمل سرکلاژ، یه نخ محکم دور دهانه رحم بسته می‌شه که معمولاً یه قسمت کوچیکی از نخ ممکنه داخل واژن لمس بشه (پزشک اینطوری می‌ذاره که بتونه بعداً راحت بکشه بیرون). پس اینکه انگشتت به نخ خورده، نشون‌دهنده مشکلی نیست، بلکه کاملاً طبیعیه.

3. خارش و سوزش

این می‌تونه نشونه‌ی عفونت قارچی یا باکتریایی واژن باشه. بعضی وقت‌ها تغییرات هورمونی یا مصرف آنتی‌بیوتیک یا حتی رطوبت زیاد باعثش می‌شه. دست بردن داخل ممکنه سوزش رو بدتر کنه یا باعث آسیب بشه، مخصوصاً اگه ناخنت بلند بوده باشه.

4. آیا این کار به سرکلاژ آسیب زده؟

احتمالش خیلی خیلی کمه، مخصوصاً اگر فقط انگشت زده باشی و فشار زیادی وارد نکرده باشی. ولی اگر:

درد شکم یا کمر

ترشح زیاد یا خونی

کاهش حرکات جنین

یا هر چیز غیرعادی دیدی،

حتماً سریع به پزشک مراجعه کن.

---

پیشنهاد من:

دستکاری نکن دیگه، مخصوصاً وقتی سرکلاژ داری.

برای خارش و سوزش، بهتره بری دکتر زنان تا با معاینه ترشحات مشخص کنه عفونت چی هست.

اگر نمی‌تونی فوری بری، پوشیدن لباس زیر نخی، خشک نگه داشتن ناحیه و نشستن توی لگن آب گرم (نه داغ) با مقدار خیلی کمی جوش شیرین شاید موقتاً آرومت کنه، ولی درمان کامل نیست.

اگه خواستی راهنمایی کنم دقیق‌

تر از کجا بری یا چیکار کنی، فقط بگو. ❤️

اینم جوابش عزیزم 🌺