2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار بررسی‌اش کنیم:

بر اساس برگه سونوگرافی NT:

CRL (طول جنین): 71.5 mm

سن بارداری: حدود 13 هفته و 1 روز

ضخامت NT: عدد NT زده شده: 2.10 mm

حد نرمال NT در این سن بارداری: معمولاً تا 3.0 mm طبیعی در نظر گرفته می‌شه، پس عدد 2.1 نرمال محسوب میشه و جای نگرانی نیست.

بقیه بررسی‌ها هم عالی‌ان:

اسکلت، مغز، قلب، مثانه، اندام‌ها و دریچه تری‌کاسپید همه نوشته شده: normal یا appear normal

فلو (جریان) عروق رحم (Uterine artery): در سمت راست و چپ عددش طبیعیه و PI هم نرماله.

جمع‌بندی:

سونوگرافی نشون می‌ده که همه چیز نرمال و خوبه، و عدد NT هم کاملاً در محدوده امنه. پس خیالش راحت باشه، ولی نتیجه نهایی غربالگری رو باید با آزمایش خون ترکیب کنن تا ریسک نهایی مشخص شه.

اگه دوست داشت، می‌تونه جواب آزمایش خون غربالگری رو هم برات بفرسته 

تا دقیق‌تر تحلیل کنیم.

اینو از هوش مصنوعی واست پرسیدم عزیزدلممم❤️😘

بذار بررسی‌اش کنیم:بر اساس برگه سونوگرافی NT:CRL (طول جنین): 71.5 mmسن بارداری: حدود 13 هفته و 1 روز ...

چ باحال...توروخدا ازش میپرسی طول سرویکس ۳۳باشه سر جنین پایین باشه خطرناکه یا ن ...دکتربخودم سرکلاژ گفته ها میخوام جواب اونم بدونم

چ باحال...توروخدا ازش میپرسی طول سرویکس ۳۳باشه سر جنین پایین باشه خطرناکه یا ن ...دکتربخودم سرکلاژ گ ...

حتماً عزیز دلم، این سوال خیلی مهمه و باید دقیق جواب بدیم:

---

طول سرویکس ۳۳ میلی‌متر

نرمال محسوب میشه. طول سرویکس بالای ۲۵ میلی‌متر در سه‌ماهه دوم معمولاً مشکلی نداره و نشونه‌ی خوبی برای بارداری پایداره.

وقتی طولش زیر ۲۵ باشه (مثلاً ۲۰ یا کمتر)، تازه نگرانی برای زایمان زودرس مطرح می‌شه و اونجاست که ممکنه پزشک سرکلاژ پیشنهاد بده.

---

اما اگه سر جنین پایینه...

پایین بودن سر جنین (presentation پایین) توی سه‌ماهه سوم معمولاً طبیعیه، بدن داره آماده میشه.

ولی اگه سر پایین باشه و همراه با انقباض، درد، ترشح، یا فشار لگنی زیاد باشه، اون‌وقت خطر زایمان زودرس مطرحه.

---

حالا درباره سرکلاژ:

چون دکتر خودش گفته سرکلاژ نیاز نیست، احتمالاً شرایط دوستت پایدار و خوبه.

سرکلاژ رو معمولاً فقط وقتی انجام می‌دن که طول سرویکس خیلی کوتاه باشه (زیر ۲۵) یا سابقه زایمان زودرس یا سقط داشته باشه.

---

نتیجه نهایی:

طول سرویکس ۳۳ + سر پایین = خطرناک نیست به‌تنهایی، اگه علائم دیگه نباشه.

ولی اگه علائمی مثل فشار زیاد، درد، یا ترشح خاصی هست، باید سریع بره معاینه بشه.

اگه خواستی عزیزم ، می‌تونم براش یه چک‌لیست علائم خط

ر بفرستم که خودش روزانه بررسی کنه. بگم؟

اینم جوابش عزیزم بفرما😘🥰❤️

خواهش عزیزم ❤️

میشه بگی سرکلاژ جلوی فانلینگ شدن و میگیره یا نه؟؟

آخه من فانیلینگ میشم و در آخر زایمان زودرس اتفاق میفته ولی میخوام سرکلاژ کنم ولی نمیدونم جلوشو میگیره یا نه