2777
2789

من دیگه چقدر اسکول بودم فکر میکردم جاریم مثل دوستمه خواهر شوهرم مثل خواهر 

خداروشکر میکنم خیلی زود زندگی روی واقعیشو بهم نشون داد دیگه شدن برام غریبه یه دوساله 

رفتم گوشی شوهرم برداشتم واقعا تعجب کردم چطور یه آدم میتونه پرو باشه 

عیدی دوتا سلام علیک گرم به خواهر شوهرم اینا کروم دیدم دیشب با شوهرم چت کرده پیام داده مامانمو میاری تحت‌پوشش خودت در صورتیکه برادر شوهر هام از ما دارا تر جدا از اون بیمه و حقوق بالاتر 

جدا از اینا بگذریم ما گند خوردیم تو زندگیمون زندگیمون تا مرز طلاقم رفت ک داره میره پدر شوهرم حاظر نشد ماشین زیر پاش بفروشه کمتر سوار بشه که ما بتونیم خونه رهن و اجاره کنیم 

در صورتیکه تو ندار ترین شرایطم کمک مالی زیر سنگم شده به برادر شوهرم کردن که آب تو زندگیشون تکون نخوره 

گند زدن به زندگی ما تک تک شون توقع ام دارن 

انشالله که شوهرم صد سال باشه و من زودتر برم که با خانوادش خوشبخت بشه ولی یه درصد یه درصد آدمیه رفت من با بچه بغل بیوفتم دنبال حقوق شوهرم که خانواده شوهرم به راحتی مفتی نصف چیزای شوهرم بهشون برسه 

زرررشک 👍

آدم خر نیست میدونه بحث بیمه نیست طرفو بیمه کنی میره تحت تکلف اون طرف واقعا چرا مگه چیکار برام کردن 

......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از. خواهر شوهر هام اگر يعني یه لبخند بهش بزنم یه هفته میاد میمونه. 😂😂 بقیشون اصلا اینجوری نیستن نمیدونم این یکی چرا اینجوری شده. حتی برادر شوهر هام هم اینجوری نیستن

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
کمبود توجه داره

آره یه جورایی. مثلا رفتارهای خیلی خیلی رو مخ داره ولی مهربون هم هستا. این رفتارهاش باعث شده من ازش زده بشم. 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

برای بیمه فک کنم فقط در مورد دکتر رفتن و اینا باشه اتفاق دیگ ای نمیوفته 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

عزیزم نمیشه که بری طرف تو خیابون بیاری تحت بیمه خودت باید افراد تحت تکلف باشن

تو قوانین بیمه تامین اجتماعی فقط پدر مادر همسر فرزند میتونه تحت تکفل بیمه گذار باشه عزیزم . حتی خواهر و برادر هم نمیتونن برای همین همسرتون مادرش رو اورده تحت تکفل خودش چون طبق قانون بیمه جزو طبقه اول حساب میشن . 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

الان پرتوقع من؟

تو اون بخش که پدر شوهر ماشینشو بفروشه تا ما خونه اجاره کنیم آره

تو بخش بیمه هم اونا.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

در کل قوانین همه بیمه هاست من بیمه پایه رو گفتم .البته بیمه مشاغل ازاد رو نمیدونم .   منظورم اینه اتفاق خاصی نمیوفته فقط برای دکتر رفتن از اون استفاده میکنه