2777
2789
عنوان

یعنی آدم گه بخوره با خانوده شوهر صمیمی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست

ببین من یه مدت باخانواده شوهرم  صمیمی شدم  به گوه خوردن افتادم جوری که همش خواهر و مادرش تو حرف هام پی بهونه میگشتند و دعوا درست می‌کردند. کاری می‌کردند که شوهرم از شب تاصبح در حد کشتن کتکم میزد 

خدا راشکر به خودم اومدم  و دیگه باهاشون قطع ارتباط کردم تا رنگ رنگ آرامش دیدم 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس اگه موردی نیست چرا بقییه پسراش گردن نگرفتن ؟

نمیدونم والا باز از کسی ک نمایندگی بیمه داره سوال کنید بهتر راهنماییتون میکنن شاید سقف بیمه هاشون متفاوته برای همسر شما مثلا بهتر بوده 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

پس اگه موردی نیست چرا بقییه پسراش گردن نگرفتن ؟

سلام دوستم.وقتی بیمه کنه و تحت تکفل همسرت دربیاد ماهانه مبلغی که طبق قرارداد بیمه ای هست که با همسرت بسته شده از حقوقش کم میشه و به عنوان بیمه مادر شوهرت درنظر گرفته میشه در عوض بیشتر خدمات درمانیش رایگان میشه.اینکه تا یکسال باید این پول از حقوق همسرت کسر بشه.بعد از یکسال هم معمولا افراد تمدید میشن.اکر راضی نیستی اجازه نده اکرنه تا بینهایت گردنبارت‌میشه.ضمن اینکه رفتن پیش پزشک هم گردن خودتون میافته چون ممکنه بگه بلد نیستم..چکار کنم و....درکل راضی نیستی انجام نده‌