2777
2789

beta.lmarena.ai

دقیقاً به همین آدرس برید و بعد بالای صفحه که نوشته Battle، روش بزنید بعد توی منویی که باز می‌شه Direct Chat رو انتخاب کنید. تمام. حالا از منوی بالای صفحه به قدرتمندترین مدل‌های هوش مصنوعی دسترسی رایگان دارید. پیشنهاد می‌کنم مدل جدید شرکت گوگل یعنی gemini-2.5-pro-preview-03-25 رو انتخاب کنید که در حال حاضر قوی‌ترین و باهوش‌ترین هوش مصنوعی هست.

مسائل علمی رو خیلی خوب جواب میده و به من مثل یه معلم و روانشناس ماهر کمک کرده!

به‌طور پیش‌فرض توانایی فکر کردن یا thinking داره! یعنی هر چیزی که بهش می‌گید اول فکر می‌کنه و بعد پاسخ میده! واسه همین بیشتر طول می‌کشه تا جواب بده ولی خیلی دقیق هست!

تازه من به زبان فارسی باهاش چت کردم و فوق‌العاده بود!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این سایتها بدرد نمیخورن ،مثل منبع اصلی عمل نمیکنن محدود جواب میدن

منظورتون از منبع اصلی چیه؟

نمی‌دونم دانش کامپیوتری یا برنامه‌نویسی دارید یا نه، ولی این وب‌سایت‌ها در اصل به API وصل هستن که API همون منبع اصلی هست.

حتی خودِ ChatGPT هم از API خودش استفاده می‌کنه که GPT-4o یا مثلاً o3-mini هست.

یا مثلاً خودِ هوش مصنوعی جمنای که برنامهٔ اندرویدی و وب‌سایت رسمی هم داره همینطور، ولی خب این lmarena که با سابقه هست و قبلاً با نام chat lmsys فعالیت می‌کرد، همهٔ این هوش مصنوعی‌ها رو یکجا جمع کرده. وب‌سایتِ سابقش هم lmarena.ai هست (بدون اون betaی اولش) که البته به V P N نیاز داره.

کاری که می‌کنن ایجاد یک محیط رقابتی برای این مدل‌های زبانی هست که با رأی کاربرها ببینن کدوم بهتره ولی خب در این بین قابلیت دسترسی رایگان بهشون رو هم فراهم کردن.

حالا شرلوک هومز بگو چی ازش پرسیدی و چی جواب دادببینم منم میتونستم همین جواب رو حدس بزنم😅

من چون به فلسفه علاقه دارم، سؤالاتی در مورد موضوعات عمیق فلسفی و دنیای بعد از مرگ ازش پرسیدم که ذهن خودم رو درگیر کرده بود، ولی جواب‌ها و تمثیل‌هایی که برام نوشت، تمام مشکلات فکری‌ای که داشتم رو برطرف کرد. خیلی جالب بود.

منبع اصلی همون سایت اصلی خود شرکت هر هوش مصنوعی هست 

من این سایت شما رو نرفتم ولی سایتهای مشابه رو رفتم  همه هوش مصنوعی ها رو داشت ولی  مثل خود منبع اصلی که گفتم   توضیح نمیداد یکم جزیی تر صحبت میکنن