2777
2789

این سوال چند وقته ذهنمو درگیر کرده... بچه‌ها زود خسته می‌شن، زود حوصله‌شون سر می‌ره، حتی گاهی از تفریح هم لذت نمی‌برن!

قبلاً خودمون با یه توپ پلاستیکی یه عصر کامل خوش می‌گذروندیم.

الان چی شده؟ 🤷‍♀️

فکر می‌کنین سبک زندگی جدید بچه‌ها رو ضعیف‌تر کرده یا اینکه ما پدر و مادرها زیادی آسایش براشون فراهم کردیم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر گوشی...صبر و تحمل و تمرکز رو آورده پایین...الان من خودم اینجوری شدم ..با اینکه بچه هم نیستم..ولی به خاطر استفاده ی زیاد از گوشی تمرکزم اونده پایین..حوصله ام کم شده....دوست دارم گوشیمو نیست و نابود کنم....مامانامون راست میگن .... هر چی میکشیم از گوشی هامونه...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

دقیقا همینطوره ، مثلا برای بچه خواهرم کلی وسیله بازی و‌توپ و بازی فکری فراهمه از مدرسه که میاد تا شب گوشی به دسته 

حتی اومدیم براش لی لی کشیدیم تو حیاط بازی کنه گفت خاله خسته شدم و رفت تو بعد یک ربع

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨

به خاطر لایف استایل جدید

گوشی و موبایل، غذا های نا سالم

قبلا بچه ها از صبح تا شب در کوچه ها بازی میکردن

تو خونه نقاشی میکردن، بازی میکردن با عروسکاشون، و کلی کار فیزیکی انجام میدادن

الان بچه ها از مدرسه برمیگردن یا تلویزیون میبینن تا شب یا سرشون تو گوشی و تبلته

یا اصلا بازی فیزیکی انجام نمیدن تو ی اپارتمان کوچیکن بدون بیرون رفتنو پارکی و هیجانی 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بزرگترا هم همینطور شدن

سبک زندگی عوض شده مخصوصا اگه موبایل و تبلت دم دستشونه عادت می‌کنن دائم یه منبع حواسپرتی و سرگرمی دم دستشون باشه. 

مثه ما چند ساعت خونه نمی‌چینن با عروسکاشون خاله بازی کنن.

با چندتا دکمه بهتر و رویایی ترش رو تو موبایلش درست می‌کنه .

سریال و فیلمای قدیمی رو نگاه کن روال زندگی چقدر آروم تر بوده مثلا مرده نشسته جلو پنکه یه ساعت روزنامه میخونه و در آرامش چای می‌نوشه .

الان ما همزمان که تو موبایل کلی دیتا داره وارد مغزمون میشه تلوزیونم باید روشن باشه بینش کارامونم می‌کنیم، کلافه می‌شیم یه ساعت تو سکوت باشیم و موبایل و TV روشن نباشه