2777
2789

دخترم سه ماه و نیمشه دکتر بخاطر رفلاکسش براش شیر خشک ببلاک آی ار نوشته، اگه یبوست گرفت چیکارش کنم؟ ، بچه تون رفلاکسش خوب شد؟ وزن گیری بچه چطوریه ایا بچه وزن میگیره؟ 

🥴امضام نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به غذا خوردن بیافته بهتر میشه وزن گیری

وقتی دخترم یوبوست میشد پیمونه رو یکم سر خالی میریختم 

از پج و ماه ده روزگیشم دکتر شیرشو عوض کرد بیومیل 1 یه قوطی با ببلاک قاطی میکردم میدادم 

آگه اذیت نمیشد زیاد بیومیل 1با2 قاطی میکردم 

از شش ماهگیم دیگه کلا بیومیل 2 

خداروشکر الان هفت ماهشه خیلی بهتر شده

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

سلام گلم من چند روزه شروع کردم و اتفاقا شکمش کارنکرده تو این چند روز 

راستش چونوبا دارو با هم شروع کردم و الان سرما هم خورده هنوز نمیدونم تاثیر داشته یا نه 

ولی خب من شیرم کمه وزن بچه هم کمه برای همین راحتترم یکی دو نوبت شیر خشکش میدم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم به غذا خوردن بیافته بهتر میشه وزن گیری  وقتی دخترم یوبوست میشد پیمونه رو یکم سر خالی میر ...

مگه اون شیر خشکا چه خاصیتی دارن که عوض میکرده؟

شیر خودتم میخوره نی نیت؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
سلام گلم من چند روزه شروع کردم و اتفاقا شکمش کارنکرده تو این چند روز  راستش چونوبا دارو با هم ...

والا من بچه سوممه خیلی دلم میخاد شیر خودمو بخوره سه تا شیر دهی نزدیک بهم نداشتم شیرم دیگه قوت نداره، رفلاکسشم بده مدام بالا میاورد حالا گفتم شیر خودمو دیگه بهش ندم فقط شیر خشم بهش بدم

🥴امضام نمیاد 
مگه اون شیر خشکا چه خاصیتی دارن که عوض میکرده؟ شیر خودتم میخوره نی نیت؟

نه از دو ماهگی شیر خودمو نخورد 

دکترس حتی به بچه های رفلاکسی بیومیل ای ار میداد برا دخترم چون خیلی شدید بود ببلاک گفت 

به نظرم وزن دهی بیومیل بهتره

اها یعنی وزن درستی نگرفت تا6 ماه؟ 

تا دوماه و خورده ای که تشخیص نمیدادن چشه طفلک فقط 700 بعد آون بهتر شد الان غذا کمکی میخوره بهترم شده باز 

بنظرتون 4 ماهگی شروع کنم غذای کمکی رو؟ 

من پنج ماهگی شروع کردم فک کنم چهار زود باشه از یه قاشق آول شروع میکنی تا یه فنجون برسی

چنده الان وزنش خیلی شدیده رفلاکسش

من پنج ماهگی شروع کردم فک کنم چهار زود باشه از یه قاشق آول شروع میکنی تا یه فنجون برسی چنده الان وز ...

وزن تولدش 2900 الان سه ماه و نیمشه 5کیلو هست انقد ریزه میزه اس که نگو همشم میاره بالا بی زبون دیشب یه بار شیر خشک دادم خوب بود، دو ساعت بعد شیر خودم دادم ثانیه نکشید اورد بالا

🥴امضام نمیاد