2777
2789
عنوان

بعد خیانتش میلی به زندگی ندارم

110 بازدید | 15 پست

اصلا لذتی نمی‌برم.حتی احساسم به بچه م کمتر شده..یه حال بدی هست..راضی نمیشم.. همش کلنجار میرم با خودم..چرررااا یوقتاییی خوبم بعدچندروز باز یادم میاد

برای هم آرزو خوب کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا چقدر راحت زندگیشونو خراب میکنن همینکه شما علاقه ایی به اون زندگی نداری یا کمتر شده اصلا به ...

می‌دونی بمن گفت از دوران دانشجویی بوده.. وقتی فکر میکنم.یک پیامک زورش نیومد بمن بده.عزیزم عشقی که اصلا نشنیدم..راحت برای کسی بگه..بعد چندسال یادش بوده..

برای هم آرزو خوب کنیم
خودتو سرگرم کن تا بفکرت نرسه عزیزم خیلی سختی کشیدی خدا کمکت کنه

سرگرم میکنم تا یه مدت اما مثل خوره..تا میاد خودم به اون راه میزنم..تا آخر تلنبار میشه احساس ناخوشایند 

برای هم آرزو خوب کنیم

خودتو سرگرم کن

اگ میتونی باشگاه برو 

روزی یک ساعت ورزش کن هم حالتو خوب میکنه هم یکم از فضای خونه فاصله میگیری .

یا با دوستانت و دختر خاله ای کسی برید بیرون قدم بزنید الان که هوا خوبه .

حتما هم از یک روانشناس خوب کمک بگیر حتی تلفنی هم ک شده باهاش در ارتباط باش و از حس و حالت بگو اون حتما کمک میکنه .

سرگرم میکنم تا یه مدت اما مثل خوره..تا میاد خودم به اون راه میزنم..تا آخر تلنبار میشه احساس ناخوشاین ...

خیلی سخته هیچ وقت از ذهن خیانت پاک نمیشه یه زن با همه بدبختیها میسازه ولی خیانت مثل خوره هستش ولی گلم وقتی باهاش زندگی میکنی باید بتونی کنار بیای وگرنه از پا درمیای فدات شم سخته ولی باید از فکرت دورش کنی بخاطر خودت

سلامتی و خوشبختی دخترم
همین که دیگه به چشم قبلا نمیبینیش خودش بدترین تنبیه و زجره برای اون .بهش بگو ک دیگ دوسش نداری و فقط ...

همه کارایی که گفتی انجام دادم.باشگاه مشاوره. بچه ام کوچیک .فامیل دوستی ندارم..فقط سعی میکنم با بچه بریم بیرون. خودش خووبب می‌دونه که گفته تو مثل قبل نمیشی 

برای هم آرزو خوب کنیم

الهی عزیزممممم😖😭میدونم 

درکت میکنم 

ولی سعی کن بخاطر بچت هم که شده دلتو صاف کنی و دل بدی به زندگیت ،اون بچه گناهی نکرده مظلومه بی خبر از همه چیه بخاطر بچت زندگی کن .اصلا کاری با شوهرت نداشته باش برای خودت زندگی کن .اگ بچه نداشتی شاید پیشنهادم طلاق بود ولی الان میگم بچه خیلی ضربه میخوره😭😭

الهی عزیزممممم😖😭میدونم درکت میکنم ولی سعی کن بخاطر بچت هم که شده دلتو صاف کنی و دل بدی به زندگیت ، ...

قربون تو خانوم..به طلاق فکر کردم.اما همین بچه بیشتر آسیب میبینه..تو خونه جنگ دعوا زیاد نداریم..سعی میکنم روابط اصلاح کنیم..اما این هورمون بالا پایین میشه..یادآوری میکنه

برای هم آرزو خوب کنیم