2777
2789
عنوان

بهم كفت برو ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 47 پست

از اینکه رفتی دکتر و زود متوجه مشکلت شدی باید خوشحال باشی عزیزممم نه ناراحت 

این خیلی خوبه که زیر نظر دکتر حاذقی بودی که زود مشکلت رو تشخیص داده 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید روز سوم باشه؟ من روز دوم پریودی آزمایش دادم fsh شده بود 4.5

میگن روز سوم ازمایشگاه نگفت بهتون یا پزشک؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

مرحله ی فولیکولی : ۱.۳۷–۹.۹ واحد بین المللی بر لیتر(IU/L)

اوجی که در میانه ی دوره داریم : ۶.۱۷–۱۷.۲ IU/L

مرحله ی لوتئال : ۱.۰۹–۹.۲ IU/L

خانم ها پس از یائسگی : ۱۹.۳–۱۰۰.۶ IU/L

مرد : ۱.۴۲–۱۵.۴ IU/L

بسیاری شرایط می تواند میزان  FSH   را تغییر دهد. پزشک باید هرگونه نتیجه غیر طبیعی را که مرتبط با علایم بالینی شما است را مطرح کند.

کاهش میزان FSH ممکن است به دلایل زیر باشد:

• خانمی که تخمک گذاری ندارد و یا مردی که اسپرم تولید نمی کند.
  • یک قسمتی از مغز ( هیپوتالاموس و یا غده هیپوفیز ) عملکرد درستی ندارد.
  • توموری وجود دارد که با توانایی مغز برای کنترل تولید FSH  تداخل ایجاد می کند.
  • استرس
  • گرسنگی و یا کاهش وزن شدید
ببخشيد اشتباه كفتم Fsh=4/9 Lh=7/6

شما ازمایشت رو به دکتر دیگه ای هم نشون بده مثل دکتر سیده سهیلا عارفی یا دکتر محسن معینی یا دکتر بیتک طرازی ببین نظرشون چیه 

ولی نباید استرس داشته باشی چون این هورمونها رو تحت تاثیر قرار میده 

جشم ممنونم 😖😖

اقدام مرتب هم داشته باش 

ان شاءالله طبیعی مامان بشی