2777
2789
عنوان

بهم كفت برو ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرمم تحركش كمه😭

براى تحرك كم هم دارو ميدن اگه جواب نداد اونوقت ميگن آى وى اف كن

يكى چند روز پيش تايپيك زد كه شوهرش كم تحركى داشت با دارو از ٢٥ ميليون به ١٩٨ ميليون رسيده بود

منم۲۴سالمه میخام میکروکنم چون تحرک شوهرم کمه۲ساله ازدواج کردیم ولی بازم میگم کاش پارسال برام میکرومیکردن من نظرم اینه وقتی ی مشکلی هس واقعاهس کاریش نمیشه کرد..ی دکتردیگ برووتصمیم بگیرچیزسختی ام نیس آی وی اف

اولا بعد دو ماه باردار نشدن رفتى دكتر كه چى بشه، بزار يكسال بگذره دوما اون مدرك دكترتو بايد با ...

خانومی به خاطر اینکه ذخیره تخمدانش کم بوده گفته ivf ....ولی فک کنم دکتره بدون آزمایش چنین نتیجه گیری کرده معمولا توی سن بالا ممکنه ذخیره تخمدان کم بشه 

منم۲۴سالمه میخام میکروکنم چون تحرک شوهرم کمه۲ساله ازدواج کردیم ولی بازم میگم کاش پارسال برام میکرومی ...

اخه انتظار نداشتم من هيج مشكلي تداشتم بريودام منظم بود جرا اخه 😖من تو زندكيم خيلي سختي كشيدم تازه بهتر شده بود ك دوباره😢😢😢😢

عزیزممم 

اول آروم باش 

دوم فاطمه رزاقی جزء بهترین دکترهاست و عموما نظرش درسته 

آزمایش fsh .... lh دادی برای تعیین ذخیره تخمدان؟؟ 

روز سوم پری دادی؟ 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.