2777
2789

دوسپسرم حال روحیش خیلی بده و متوجه شدم دعا داره و پیگیر شدم الان برای باطل کردنش پول لازم دارم که خودم دستم ندارم،میخوام یجوری از خودش بگیرم،چجوری ازش بخوام؟؟

خودش قبلا گفته بود چیزی لازم داشتی بگو ولی تا بحال چندساله میشناسم هیچی ازش نخواستم، این دفعه مجبورم، لطفا راهکار بدین🥺چی بگم ازش پول بگیرم؟؟

(توضیح کامل قضیه ی دعا توی تاپیک قبلیم هست)

من که اعتقاد ندارم

این کارا چیه میکنی

ولی برو‌بگو میخوام یه خرید انجام بدم میشه فلان قدر بزنی حسابم؟ خودش میزنع دیگه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی احساس نمی کنی خیلی رفتی تو حریم خصوصی پاتنرت 😐 فقط کافیه براش بری پیش فا ل گیر راه هر چی که هست به خانواده ش باز میشه تو حقش خیانت نکن اونم با پول خودش و بدون اینکه طرف بدونه چه ظلمی داری تو حقش می کنی 

من که اعتقاد ندارماین کارا چیه میکنیولی برو‌بگو میخوام یه خرید انجام بدم میشه فلان قدر بزنی حسابم؟ خ ...

حالش خیلی بده،خودش گفت احساس میکنم دعا گرفتن، منم جای مطمین پرسیدم، توضبحاتشو تاپیک قبل نوشته بودم نخواستم طولانی بشه.

یعنی واسه خرید میده؟ بگم چی خریدم؟اولین بارمه بلد نیستم ولی مجبورم

بعد از کجا فهمیدی دعا داره؟؟؟

نی نی سایتیها بگید از کجا دعانویساتون رو پیدا میکنید که انقدر کارسازه

مادرشوهرم دعا نوشته،جاریم طلسمم کرده،دوست پسرم دعا گرفته،زن همسایه،خاله ،عمه ،عمو... بگید دیگه 

حالش خیلی بده،خودش گفت احساس میکنم دعا گرفتن، منم جای مطمین پرسیدم، توضبحاتشو تاپیک قبل نوشته بودم ن ...

بگو یکم خرید دارم برا خودم 

دیگه اون نمیپرسه که پرسید هم دروغ یه چیزی بگو

یا اصلا قرض بگیر اون پس نمیگیره ازت اگر واقعا بخوادت

خجالت نکش برو بنویس میده

چند میخوای مگه؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اسی احساس نمی کنی خیلی رفتی تو حریم خصوصی پاتنرت 😐 فقط کافیه براش بری پیش فا ل گیر راه هر چی که هست ...

عزیزم اخه خودش باهام درد دل کرد گفت نمیدونم چیکار کنم از این وضعیت بیام بیرون،کلا از زندگی ناامید شده🥺

مساله اینه که دوستش براش دعا زده کارشو ببنده و الان تو همه بخش های زندگیش اثر منفی گذاشته، من فقط میخوام باطل کنم براش😢

بعد از کجا فهمیدی دعا داره؟؟؟نی نی سایتیها بگید از کجا دعانویساتون رو پیدا میکنید که انقدر کارسازهما ...

ف ا ل قهوه گفتم برام گرفتن،یکی از دوستام از قدیم میشناسه و مطمینه ولی برا غریبه نگاه نمیکنه،باید از دوست و آشنا بپرسی و پیدا کردنش یکم سخته که واقعا کاربلد باشه، 

بگو یکم خرید دارم برا خودم دیگه اون نمیپرسه که پرسید هم دروغ یه چیزی بگویا اصلا قرض بگیر اون پس نمیگ ...

اره قرض هم خوبه،۴ ملیون میخوام،احساس میکنم زیاده برا اولین بار بگم،بنظرت این مقدار رو میده؟

اره قرض هم خوبه،۴ ملیون میخوام،احساس میکنم زیاده برا اولین بار بگم،بنظرت این مقدار رو میده؟

زیادیش که زیاده

هرکس بهت گفته چهار میلیون بده بهت دعا بده یا باطل کنه داره گولت میزنم ها

چقدر ساده ای آخه🫤

معلومه نمی‌ده

بده هم یا کلی پرس و سوال میده

زیادیش که زیادههرکس بهت گفته چهار میلیون بده بهت دعا بده یا باطل کنه داره گولت میزنم هاچقدر ساده ای ...

اره زیاده، تا چقدرش نرماله ازش بگیرم؟؟

نه اون طرف قبلا برای دوستم باطل انجام داده خیلیییی روی روحیات و سلامتیش و کاراش اثر مثبت داشته، دوستم چندسال حال خیلی بدی داشت که مشاوره هم نتونست کمکش کنه، الان بعد از ابطال کاملا همه چیش روال افتاده.

اره زیاده، تا چقدرش نرماله ازش بگیرم؟؟نه اون طرف قبلا برای دوستم باطل انجام داده خیلیییی روی روحیات ...

خیلی خندم میگیره ازت

خوشبحال این فالگیرا که شمارو سرکیسه میکنن الکی💔

بنظرم دو تومنش اوکیه

عزیزم اخه خودش باهام درد دل کرد گفت نمیدونم چیکار کنم از این وضعیت بیام بیرون،کلا از زندگی ناامید شد ...

الان تو این دوره زمونه کی ناامید نیست کی مشکلات نداره و... تازه باهت درد و دل کرده بفرست باشگاه بفرست پیش دکتر ببر کوه و.... دلش باز بشه نه با پولی که عرق ریخته بدست اورده ببری پول شو بریز دور تازه بدون مشورت باهش فقط میدونم بفهمه هیچ وقت نمی بخشه تو رو