2777
2789

میخوام یاد بگیرم چون روی قسمتای زیادی از پوستم باید انجام بدم 

کسی خودش برای خودش انجام داده؟ از یه سرم/ محلولی استفاده کردید و چقدر گذاشتید روی پوستتون بمونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفیداب و گلاب. یا اسکراب نمک و شکر

سفید آب استفاده میکنم عالیه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

میشه بگی چجوری

من با یه سری محلول مثل گلایکولیک اسید یا سالیسیلیک اسید میخوام انجام بدم. توی آپارات و یوتیوب یه سری ویدئو آموزشی داره ولی توی درصدهای بالای اینا ترسناکه 

توی کلینیک با TCA پیلینگ عمیق پوست انجام میدن که شنیدم حتی برای استرچ مارک ها هم مفیده 

چه خوب همون گلیکولیک اسید 7% اش؟ پوستت رو شفاف کرده؟

نه همون AHA و BHA 

اره تا حدودی ولی خب لک رو میبره تو نباید اناظار داشته باشی مثلا گندمی پوستت سفید باشه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

نه همون AHA و BHA اره تا حدودی ولی خب لک رو میبره تو نباید اناظار داشته باشی مثلا گندمی پوستت سفید ب ...

چه خوب 

اره میدونم برای روشن کردن پوست تا چند درجه احتمالا درصدای بالای TCA خوب باشه هرچند تو خونه نباید انجام داد