2777
2789

جشن های مسیحیت که این روزا تو کشورای مختلف رایج شده و تو ایران هم خیلیا حتی مسلمونا هم میگیرن برای این که زندگیشونو شادتر کنن و این جشن ها واقعا هم قشنگن و تم و دیزاین جالب دارن. جشن هایی مثل کریسمس🎄، هالووین🎃، ولنتاین💝 اما یه جشن دیگه هم هست که تم و دیزاین زیبایی داره و مال مسیحیته و تو کشورای مختلف هم رایج شده اما تو ایران نمیدونم چرا کسانی که کریسمس و هالووین و ولنتاین میگیرن این جشن رو نمیگیرن؟❓ یعنی فقط این جشن خار داره؟❓ خوب من میگم جشن های دیگه مسیحیت رو که میگیریم اینم بگیریم😁

اسم این جشن عید پاک یا ایستر هست و تم و دیزاینش خرگوش و تخم مرغ رنگی هست و تم بهاری داره چون هر سال در بهار برگزار میشه.🐰🥚 در این جشن درخت یا چند شاخه درخت رو با تخم های رنگی تزیین میکنن. 🌳🥚

🌺عید پاک چه جوری به وجود اومده؟ عید پاک  یکی از روزهای تعطیل در یکشنبه‌ای از ماه مارس یا آوریل است. مسیحیان بر این باورند که در این روز عیسی مسیح پس از اینکه به صلیب کشیده شده دوباره برخاست و از این رویداد به‌عنوانِ رستاخیز مسیح یاد می‌کنند. 

🌸عید پاک هرسال چه روزیه؟ عید پاک در پایان هفتهٔ مقدسی است که عیسی وارد اورشلیم می‌شود و توسط سربازان رومی دستگیر و پس از تحمل مصائب و سختی‌ها بر فراز تپه گلگتا در اورشلیم مصلوب می‌شود. زمان این عید، برخلاف سایر اعیاد و مراسم، ثابت نیست و هر سال میان ۲۲ مارس (۲ فروردین) تا ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت) تغییر می‌کند و به اولین یکشنبه بعد از ماه کامل پس از اعتدال بهاری می‌افتد.

📸عکس های عید پاک رو میذارم ببینید چه قدر قشنگه😍😍

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مثل جشنای دیگه اشون بزرگ نیست

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل جشنای دیگه اشون بزرگ نیست

تو اینترنت نوشته عید پاک بزرگترین جشن مسیحیان هست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏