سلام خانما خواب دیدم ی کوزه پر از سکه های طلا پیدا میکنم ک ی چیزای نقره هم قاطیشون هست من از بین اونا ی انگشتر طلا با نگین های سفید ریز قشنگ برمیدارم میخوام بدم به یکی اونم یچی برداره بعد چشمم به ی انگشتر نقره قشنگ میفته اونم بر میدارم تعبیرش چیه ممنونم🩵
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
توی نت زده بود طلا پسر نقره دختر میگم نکنه دوقل باشه؟😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر دار میشی پسرت پر روزی می شهاز خیر و برکت زندگیتون به اطرافیان می رسه
کاری به جنسیت ندارم هرچی باشه دوسش دارم فقط سالم باشه
ولی همینارو که گفتی از ته قلبم مطمعنم باهاش هست چون شوهرمم دوروز پیش ی خواب عجیب دیده بود اونم میگفت باتوجه به اون خوابم بچم انسان بزرگی میشه خوابشو بگم؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🥰🥰ان شالله ولی با توجه به اینکه گفتی انگشتر نقره نی نی دختره خداحفظش کنه برات
نه هر دوتارو برداشتم طلا نگین ریز رو براشته قودم توی دست چپم نقره دست راستم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ماه اول حاملگی خواب پیداکردن یاقوت تو دریا دیدم خوندم نوشته بود بچه دختر
منم دختردارشدم 😘
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من ماه اول حاملگی خواب پیداکردن یاقوت تو دریا دیدم خوندم نوشته بود بچه دختر منم دختردارشدم 😘
الهی خدا برات حفظش کنه🤩
حالا بنظرت برا من چیه؟
انگشتر نقره توی دست راستم بود طلای نگین دار دست چپم
1
5
10
15
20
25
30
35
40