2777
2789
عنوان

خانما چه دعا و نذری برای خرید خونه بکنم در شرفش هستیم و پولمون کمم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست
وااا! چرا بخودت میپری !!! من اینجوری خریدم گفتم بهت . شماهایی که میخوایید بشینید فقط به دعا توسل کتی ...

کسی از شما نظر نخواست به دعا کردن و اعتقادات دیگران توهین نکن

خدای مهربونم دوستت دارم
نتیجش میبینی قطعا من خونه خرژدم ولی هرروز باز میگم م ان شاللع رفتم داخلش پراز خیروبرکت وسلامتی باشه

انشالله به امید خدا منم یه دعای خوب به شما معرفی کنم 

ایه ۸۰ سوره اسرا

راجب اینده خوب تصمیمات و کارها

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام داریم انقد این وام اون وام میکنیم ک بخریم

خدا خودش کمک کنه کل حقوق باید قسط بدیم

درامدمون بالاست ولی همش ب قسط قراره بره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
مام داریم انقد این وام اون وام میکنیم ک بخریمخدا خودش کمک کنه کل حقوق باید قسط بدیمدرامدمون بالاست و ...

منم فعلن اولین واممون ماهی ۱۱ باید قسط بدیم

دومی رو نمیدونم

توکل دارم ولی امان از استرس

خدا انشالله صداماروهم بشنوه

کمکمون کنه به حق بزرگش خودش

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

اول از همه به خدا توکل کن

۷ شنبه روضه حضرت مسلم گوش کن

ذکر یا جواد الائمه ادرکنی زیاد بگو

و ایه ۲۹ سوره مومنون

ان شاء الله هر چی خیر و صلاح هست برات رقم بخوره

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
نماز شب😍😍😍کلید تمام خیر و خوبی ها و بهترین اتفاقاته۴۰ شب نمازشب بخون به نیت خونه عالی بگیری به ام ...

اونم شکر خدا زیاد میخونم

از امشبم سعی میکنم هر شب بخونم

بلکه یه دری به رومون باز بشه

خدا خیرتون بده

تک تک تون که کمک کردید

لازم باشه این کارم میکنمبابتشم افتخار میکنم نه خجالت که مثلن داری بهم تیکه میندازیشما هم اگر مثلن دا ...

تیکه ننداختم . راهکار اصلی رو گفتم میگی چرا پست گذاشتی ! بیخیال . اوکی . حق با شماس

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اونم شکر خدا زیاد میخونماز امشبم سعی میکنم هر شب بخونمبلکه یه دری به رومون باز بشهخدا خیرتون بدهتک ت ...

سلامت باشی عزیزم.ان شالله بهترین خونه رو بگیری برات پر از خیر و برکت و سلامتی باشه.چون از خدا میخوای قطعا همینطور میشه شک نکن.

خدای مهربونم دوستت دارم
سلامت باشی عزیزم.ان شالله بهترین خونه رو بگیری برات پر از خیر و برکت و سلامتی باشه.چون از خدا میخوای ...

خدا شمارو حفظ کنه

انشالله خیر دنیا و اخرت ببینی 

نماز شب😍😍😍کلید تمام خیر و خوبی ها و بهترین اتفاقاته۴۰ شب نمازشب بخون به نیت خونه عالی بگیری به ام ...

وای من قبلا چقد میخوندم

الان نمازمم شل شده

انگار دست و پام قفله

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️