#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بشین بارها و بارها فیلم رو با دقت نگاه کن،حرکت دستها،فرم سوهان کشی
حالا نوبت ناخناته انقدر تمرین که راه بیوفتی بعدش نمونه کار رایگان بزن میدونم ضرر میکنی اما مشتری چون پول نداده خراب هم بشه چیزی نمیگه و تو بعد از۶،۷تا کاشت بالاخره دستت راه میوفته
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
چندسال سابقه دارید؟واسه اطرافیان چندین بار کاشت زدمنیاز ب کلاس و اپدیت دارم؟کلاس هاو مواد خیلی گرونن ...
۶سال
گلم کلاس انلاین برای اپدیت کردن خوبه اما برای کسی که هیچ تجربه ای نداشته فقط باعث سردرگمی میشه
راضی هستی شما؟؟من خیلییی علاقه دارم ولی ۱ساله هیچ درامدی نداشتم و بازم احتیاج ب کلاس دارم و واقعا دا ...
تقریبا هر روز مشتری دارم. تنها راهش اینه که با هزینه ی خیلی کم توی دیوار آگهی کنی. مشتری که بیاد ببینه کارت خوبه قطعا برای ترمیم هم میاد و اینکه ناخن چون یک چیز ماندگاره ممکنه دور و بری های مشتریات هم خوششون بیاد و مشتریت بشن