2777
2789

من امسال یازدهمم بعد دهمو خیلی خوب بستم خیلی ولی یازدهمو اصن نشد ببندم و بخونم اگه بخوام از بعده امتحانایه خرداد شروع کنم جدی برا کنکور خوندن بنظرتون میشه پزشکی تهران بیارم؟یا فکرشو از سرم بندازم بیرون یه هدف دیگرو انتخاب کنم اگه کسی تجربه ایی داره ممنون میشم باهام در میون بزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تابستون یازدهمو کامل ببند و یک دوم نیمسال اول دوازدهم رو بخوناز اذر هم عمومیا رو شروع کن مدرسه ه ...

شما چندمی؟یکم نا امیدم با اینکه درسم خیلی خوب بود(:

من پشت کنکورم عزیزم. پارسال جمع بندیو خراب کردمناامیدی مثل انگله تو رسیدن به هدف. از الان کلی وقت دا ...

ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری عزیزمممم 😍پر قدرتت ادامه بدخ تا اینجاشو اومدی انرژیت کم نشه هااا

من پشت کنکورم عزیزم. پارسال جمع بندیو خراب کردمناامیدی مثل انگله تو رسیدن به هدف. از الان کلی وقت دا ...

من راستیتش تو فکرم بود کلا با برنامه راهبردی قلمچی پیش برم نمیدونم تصمیم درستیه یا نه

من راستیتش تو فکرم بود کلا با برنامه راهبردی قلمچی پیش برم نمیدونم تصمیم درستیه یا نه

برنامه راهبردی خوبه فقط باید تو تابستون نقاط ضعفت رو کامل برطرف کرده باشی تو پایه که دنبال درسنامه نری

و یه جورایی مشوق هم هست و اگه ترازت بالای 6500 باشه تاحدودی خیالت راحته

شما مشاور هم دارید ؟ درسهای اصلی مثل زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی بهترین اساتید کیا هستن ؟

من مشاور دارم ولی اصلا راضی نیستم راستش و سال بعد نمیخوام بگیرم استاد خوب هم زیست خودم همدانی و میدیدم خیلی خوب بود شیمی هم تعریف فراهانیو خیلی شنیدم بقیرو نمیدونم..