2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخواد دیدم...حسش کردم ..

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

عجب، همه هم که این وسط جن دیدن   

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
چجوری میشه تعریف کنید

یه تنها بودم خواستم برم تو بالکن درو باز کردم دیدم سه تا کوتوله دستاشون تا زمین میرسید داشتن نگام میکردم 🤕

یه بارم خونه آبجیم خوابیدم دیدم یه مرد قد بلند نشسته بالای سرش بعد فهمیدیم همزادش بوده

تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋

فقط من ندیدم والا😂

بابا، اینا هم یک سایه درختی، دیواری، آدمی چیزی دیدن

فکر کردن جن بوده

توی خیال‌شون خوشن

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
بابا، اینا هم یک سایه درختی، دیواری، آدمی چیزی دیدنفکر کردن جن بودهتوی خیال‌شون خوشن

نمیدونم والا ولی اینایی ک تعریف کردن ۳ تا کوتوله مثلا شبیه درخت و سنگ و... ک نیس واضحه

آقا هستم
چقدر ترسناک🥶

باورت میشه ترسم ریخت 

چند وقت پیش همسرم رفت شهرستان نصف شب داشتم فیلم میدیدم یکی چند بار تو اتاق خواب رد شد 

گفتم بیا با هم حرف بزنیم من ازت نمیترسم فکر کنم اون از من ترسید نیومد 😂

تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋