2777
2789
عنوان

هوش من و خواهرم

284 بازدید | 18 پست

من ۲۱ سالمه 

همیشه برای حفظ کردن درس ها خودمو میکشتم و زجر میکشیدم 

ریاضی و اینامم خوب نبود 

الان خواهرم ۱۲ سالشه ولی فقط یه دور از رو یه عالمه مطالب سخت میخونه بعد همه رو از حفظ میگه 

ریاضی اش عالیه 

چیکار کنم 

احساس ‌کمبود دارم

خیلی مشکل و نقاط ضعف دارم

مثلا هنوز نمیدونم ماه های سال چند روزه و هر کدوم مال چه فصلیه و قاطی میکنم

آدرس هیچ جا را بلد نیستم و مثلا اگه از خونمون برم یه خیابون رو یاد بگیرم فقط از خونمون میتونم برم و از جایی دیگه اگه بخوام برم نمیتونم تجسم کنم و مسیر یابی ام خیلی ضعیفه
وقتی میخوام چپ و راست را به یکی بگم سریع نمیتونم بگم و باید اول تو ذهنم با دستام ببینم چپ و راست کدومه

محسابتام و قدرت محاسباتی ام خیلی ضعیفه مثلا وقتی تو جمع هستیم یا با دوستام مثلا من میپرسم تو چند سالته اون میگه متولد ۱۳۷۰ هستم من اصلا سن اش تو ذهنم نمیاد و هرچی میخوام ببینم ۱۳۷۰ میشه چند سال نمیتونم در حالی که بقیه راحت وقتی طرق میگه متولد چه سالی میفهمن چند سالشه

خلاصه خیلی مشکل دارم

آدما با هم متفاوتن عزیزم

بعدم سنتون خیلی فرق داره اصن تو موقعیتی نیستید که بخوای مقایسه کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کم کم شروع کن ریاضیتو تقویت کن

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

🙄

حتما و قطعا تو زمینه دیگه ای استعداد داری 

خودتو با هیشکی مقایسه نکن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

چرا ماه های سال رو درست بلد نیستی؟

به نظرم اومد خودت تنبلی کردی و بی دقتی

وگرنه ربط به هوش نداره این

داره ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊