2777
2789

چرا؟ چون صلاحشو میخواید؟ من این راهرو رفتم همکاران رفتن دوستام رفتن ولی یک در هزار راضین(:

بچه هاتون و تو این سیستم آموزشی کثیف که پر از مافیاست نابود نکنید خدا شاهده از اون معلم معمولی تا اون گنده هاشون از کاظم قلمچی بگیر تا خود رئیس سازمان سنجش دارن از ذره ذره آب شدن بچه هاتون روان بچه هاتون پول درمیان 

این دوره تحصیلیش توی دبیرستانه 

دانشجو میشه تا ترم دو و سه همه چی خوبه ولی بعدش...

روزی هزارتا صحنه هایی که خود تو الانشم ببینی شاید جلو چش بچتو بگیری که روحیش خراب نشه ولی داری میفرستیش تو این محیط باید یسری درسایی رو پاس کنه که خوابیدن حروم میشه برای گرفتن نمره و پاسی واحد 

تروخدا بخاطر حرف مردم و ارضای روحتون بچتونو نفرستید توی رشته ای که معلوم نیست با این حجم تقاضا ده سال دیگه جواب بده یا نه 

اگه خودش واقعاً قلبم و صادقانه دوست داره بزارید بره نه از سر اجبار و رودرواسی با خانواده و دلسوزیش بخاطر شما....

پشتم 

هیچوقت خانواده ام اجبار نکردن که چی قبول شم

فقط گفتن تو هر رشته ای میری بهترین باش و از این بابت خیلی خوشحالم با اینکه خیلی هم خرج کردن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتم هیچوقت خانواده ام اجبار نکردن که چی قبول شمفقط گفتن تو هر رشته ای میری بهترین باش و از این بابت ...

ی سوال 

امروز رفته بودم آزمون بزنم رو دیوار نوشته بودن 

درس خوندن = رفتن به سئول 

ینی چی بنظرت

من خودم مادر دارم میدونم چقدر آینده من براش مهم بود هست خواهد بود ولی به ا این طرز فکر فقط ذهن شمارو آروم می‌کنه که آرع بچم دکتره آیندش تضمینه نه.. اصلأ 

میدونی روزی چنتا پزشک بخاطر فشار روانی زیاد خودکشی میکنن چون حرفاشونو هرجا بزنن میگن توکه دکتری چی کم داری...

بخدا هرچی من بگم بازم یسریا هستن مخالفت کنند یا اصن گزارش بزنن 

من نمیگم نگران بچت نباش استعدادشو کشف کن علاقشو کشف کن بعد بگو گوربابای حرف مردم ببین چی دوست داره راهنماییش کن ولی اجبار نه

مگه چی میبینید؟ کار با مرده ها؟

اینکه عادیشه 

مثلا برای نمره گرفتن نوزاد یا بچه دمه مرگو باید احیا کنی به زندگی برگردونی 

ی اشتباه کافیه اون بچه از بین بره اونجا حالتو هیچکس درک نمیکنه....

خدالعنتشون کنه

معلم دخترمن کلاس پنجمیه فشار سنگین به بچه ها میاره هر امتحان که دارن خودشون میگن برامون کاربرگ چاپ کن چندییییین کاربرگ چاپ میکنیم بخونن تا بتونن جواب بدن

از اونبر هم میگه بیاین کلاس جبرانی براتون بزارم باهاتون کارکنم پول کارمیکنه دراصل

خاهشا کمکم کن اگه میتونی ومیدونی ذهنم دیگه نمیکشه چه کارکنم حداقل آخر سالی با خوشی تموم کنه نه غم  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
ی سوال امروز رفته بودم آزمون بزنم رو دیوار نوشته بودن درس خوندن = رفتن به سئول ینی چی بنظرت

معنیش که میدونین یعنی چی ولی خب...

خب بورسیه خیلی میکنن همین الان ژاپن داره انجام میده

کره هم میگیره چندسال یکبار

بعد از طریق ژاپن هم میتونی بری کره و .... حالا مراحل داره

بعدشم این همه آرزوی رفتن آمریکا و کانادا دارن کره هم روش!!!!کشوره دیگه و اتفاقا از نظر تحصیل و...اوناهم مثل ایرانیا خیلی اهمیت میدن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨