2777
2789
عنوان

دلیل بی اشتها شدن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست
من کلا کم اشتها میشم

از اول تااخرش؟چخوب 😄من تاماه ۳ بااینکه حالم خوش نبود ولی اشتهام زیاااد بود از ماه ۴ اشتهام عادی شد عین قبلا معمولی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یکم تحرکت و بیشتر کن شاید سوخت و سازت پایین

اره کم تحرکم  اما  بعد مصرف دمنوش پنیرک درون بدنم آتیش هست انگار  

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اصلا چه با خونواده یا تنهایی اصلا حالم از غذا بد میشه

یکم سردیجات بخور اوکی میشی خیار گوجه نمک بزن بخور ماست بخور  هوا گرمه طبعتم گرم وخشکه بنظرم عین خودمی براهمون میگم سردی بخور یمدت خوب میشی 

ورزش وفعالیت هم سعی کن داشته باشی واس روحیت خوبه باشگاه بری   اکسپلورتم غذاهارو ببین ..😁

رنگای روشن بپوش قرص آهن ومولتی ویتامینم بگیر کم خونی وکمبود ویتامین هم ادمو بی اشتها میکنه و بعد ریزش مو و ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره کم تحرکم اما بعد مصرف دمنوش پنیرک درون بدنم آتیش هست انگار

سرخود دمنوش نخور 

اگه به طبعت نسازه برای کبد بد هست

اینکه میگی تو بدنم آتیش میشه فکر کنم برای بدنت خوب نیست

باشگاه برو

یکم سردیجات بخور اوکی میشی خیار گوجه نمک بزن بخور ماست بخور هوا گرمه طبعتم گرم وخشکه بنظرم عین خودم ...

چشم انجام میدم 

بدنم سردی زیاد داره البته اینو از آب دهانم میگم که تا حرف میزنم میریزه

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
افسردگی ندارییی؟ تازگی دچارر تنش نشدی؟؟ تو دورانpms نیستیی؟؟

هیچکدوم نیستم 

استرس چیزیو داری؟

استرس قبلا داشتم اما دیگه ندارم 

شربت راسیپ میگن خوبه برای اشتها واضافه وزنفقط چند روز اول خوابت میگیره

آخه خودمم مغزو اعصاب دارو داده امي تریپتیلین هست یکی مگنیفورت 

یکی پروپرانولول 

آمی بت 

اینا هم برا بی اشتهایی تاثیر داره؟ یعنی ممکنه به خاطر این 

ا باشه؟ 

سرخود دمنوش نخور اگه به طبعت نسازه برای کبد بد هستاینکه میگی تو بدنم آتیش میشه فکر کنم برای بدنت خوب ...

پس از این به بعد نباید بخورم 

اره باید برم

خب دیگ ایده این ندارم😂امیدوارم حالت بهتر بشه عزیزممم💗

😂🤦‍♀️

ممنونم