2777
2789
عنوان

چجوری بفهمیم دهن بو میده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دهان بد مزه و بد طعم میشه یعنی بو میده، ی مشکل هم بخاطر کم خوردن مایعاته، لثه ها وقتی تو خشگی باشن بو میدن، در طول روز چندین بار باید مایعات بخوریم تا دهان تازه بسه، ضمنا خیلی وقت ها وقتی چیزی نمی خویم بوی معده از دهان خارج می شه، یک متخصص لثه به من گفت روزانه باید چند با لثه هات را ماساژ بدی

فکت خسته نمیشه؟

چرا 

تازه سرطان زا هست و هزار تا مشکل دیگه هم ایجاد میکنه

هزینه هم خیلی میبره چون گرون شده آدامس.

ولی خب حساسم دیگه.

البته دلیل حساسیتم همکارم هست . دو سه دفعه هست همش در مورد بوی دهن صحبت میکنه، همش میگم نکنه به در میگه دیوار بشنوه، نکنه منظورش منم.

سر همین میخوام بدونم چجوری میشه فهمید دهن بو میده یا نه 

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

آره بقیه مهم نیستن بزار پاره بشن اصن

مثلا وقتی تو خونه ای که قرار نیست تو دهن کسی حرف بزنی پس نیاز نیست مثلا وقتی رابطه داری از نزدیک بوی دهنتو حس میکنه شوهرت پس لازمه مثلا خودم سرکار دارم کارو به کسی آموزش بدم آدامس میخورم چون نزدیکم وایمیسه یا میرم آرایشگاه آدامس دارم 

مثلا وقتی تو خونه ای که قرار نیست تو دهن کسی حرف بزنی پس نیاز نیست مثلا وقتی رابطه داری از نزدیک بوی ...

من خودم قرص نعنا همراهمه همیشه 

ولی موقع رابطه نمیشه آدامس تو دهن باشه یجوریه 

میشه نعنا که موقع رابطه ممنوع هست چون میل جنسی واز بین میبره

موقع رابطه که اصن چیزی تو دهنم نیست کلا گفتم فقط قبلش میشورم دهنمو

نمیدونم من نمیتونم آدامس زیاد بجوئم آخه چند تا دندون پر کرده دارم که روکش ندارم میترسم برا اینا مضر باشه