2777
2789
عنوان

تجربم از لیپ بالم گلاسیر💋

149 بازدید | 4 پست

این لیپ بالم از بهترین و معروف ترین لیپ بالمای دنیاس اکثر میکاپ ارتیستای ایرانی و خارجی هم ازش استفاده میکنن و تاییدش میکنن به شدت ترندیه و تو پینترست و اینستاگرام هم پر شده و همه جا عکسش هست 

چند تا شید مختلف داره مثل توت فرنگی نارگیل انبه و .....

من انبشو سفارش دادم سایز های مختلف داره من 15 میل سفارش دادم و حجمش خیلییییی زیاد بود حداقل میشه یک سال ازش استفاده کرد ولی برای لبای خشک من محشرررررررر بود خیلی سریع به لب رطوبت میده نرم می‌کنه لب هاتون رو و یک رنگ خیلی ملیح و طبیعی میده به لب هاتون رنگش هم بعد از خشک شدن لیپ بالم ماندگاره تقریبا 12 ساعت بعد از استفاده رنگش روی لب من ثابت موند 

بین برند هایی مثل رد و لبلو و کیکو این مورد رو به شدت پیشنهاد میکنم و برای لیپ بالم انتخابم قطعا و حتما گلاسیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین شاپ معتبر میشناسین که بتونم بگیرم؟

راستش چون فیکش تو بازار زیاد شده خودمم نمیتونم اعتماد کنم مخصوصا به آنلاین شاپ های جدید خودم سفارش میدم از سایت ها میرسن دستم اگه از اروپا سفارش بزنید خیلی سریعتر میرسه دستتون💓