2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

هر هفته  سه.. چهار بار میرم شهر های مختلف  شغلم و کارم توی این جاده هاس

فقط بعضی وقتا که با شوهرم دعوا میکنم لج میکنه نمیزاره برم

بله تو دوران مجردی هم خانواده می‌دونستن  کاری نداشتند  اما خب محدودیت هایی  هم داشتم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

بله هر هفته سه.. چهار بار میرم شهر های مختلف شغلم و کارم توی این جاده هاس فقط بعضی وقتا که با شو ...

اتفاقا منم کاری میخوام برم

تو دفعه اولت چجوری بودی؟ نترسیدی؟

سفر تنهایی زیاد رفتم البته بواسطه کارم بوده و همه هم خبر داشتن. تنهایی و یواشکی جایی نرو.

نه اون یواشکی که تو فکرشو کنی

من برا کار میرم و خواهرم خبر داره

اما نمیخوام بقیه بدونن فقطم یه روزه

اتفاقا منم کاری میخوام برمتو دفعه اولت چجوری بودی؟ نترسیدی؟

نه من با اون چیزی که شما میگی کارم فرق داره و با....ر میبرم

نه اصلا اولین باری که تنهایی رفتم یه شهر دیگه خونمون شیراز بود تو دوران مجردی رفتم یاسوج و گچساران خانواده هم اطلاع داشتند اصلن ترسی نداره خودم تنهایی میرفتم میومدم ۱۶ سالم بود یکم ریسک پذیر بود آخه گواهینامه هم نداشتم ولی شیشه ها دودی بود

نزدیک دوربین تخلفات پلیس راه ارو م آروم تا به جاده  آزاد و راحت پیش کامیونا می‌رسیدم  گاز سبقت همزمان میگرفتم😂

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس