2777
2789

من به دلایلی یکم دیر شروع به جمع بندی کردم یه سه روز دیگه لازم دارم ساعت مطالعم ۱۵ساعت باشه تا کامل بتونم جمع بندی کنم ولی به ۱۰ تا ۱۲ ساعت که میرسم چشمام یجوری میشه نمیتونم تمرکز کنم روی متن عملا از ساعت ۸ تا ۱۲ شب رو از دست میدم میشه اگه تجربه مشابه دارین کمکم کنین🫠🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم نمیتونم یجورایی انگار اکسیژن کم میارم نمیدونم چرا🥲

با همون ١٠ ساعت هم از ٩۵ درصد داوطلبا جلویی اعتماد به نفس داشته باش و بدون که کافیه 

ترازات چنده ؟ 

جمع‌بندی مبحثی میخونی؟یا کل کتاب؟

با همون ١٠ ساعت هم از ٩۵ درصد داوطلبا جلویی اعتماد به نفس داشته باش و بدون که کافیه ترازات چنده ؟ جم ...

چشم

ترازم توی قلمچی بین ۵۷۰۰ تا ۶۰۰۰ هست و تراز کنکور های شبیه ساز ۷۸۰۰ به بالا

جمعبندی هم بقچه ای انجام میدم برای حفظیات مثل تاریخ و جغرافی یعنی یه کتاب دهم میخونم از تاریخ بعد یه یازدهم برای مفهومیا مبحثی جمع میکنم

کنکورای پارسال رو میزنی؟

بله بخاطر اینکه دیر جمعبندی کردم مجبورم یه روز در میون بزنم ولی چون قبلا هم زیاد خوندم انچنان مبحثی نیست که بخوام رفع اشکال کنم فقط حفظیات یادم رفته

چشمترازم توی قلمچی بین ۵۷۰۰ تا ۶۰۰۰ هست و تراز کنکور های شبیه ساز ۷۸۰۰ به بالاجمعبندی هم بقچه ای انج ...

روشت برای جمع‌بندی خوبه خداروشکر

آزمون هارو تحلیل میکنی؟ 

نتیجه آزمون ها بد نیست ولی با توجه به ساعت مطالعه و روش مطالعه درست و این که همه کتابارو تموم کردی انتظار تراز بالای ۶٠٠٠ می‌ره 

با مشاور میتونی صحبت کنی 

البته همین تا کنکور ۶ تا آزمون جامع دیگه که بدی حسابی دستت راه میوفته انشاالله موفق میشی 

هر کی تلاش می‌کنه نتیجه میگیره مطمئنم میتونی 

روشت برای جمع‌بندی خوبه خداروشکرآزمون هارو تحلیل میکنی؟ نتیجه آزمون ها بد نیست ولی با توجه به ساعت م ...

خیلی ممنونم از راهنماییت🥲❤️

من راستش از عید به اینور مشکلات زیادی برام پیش اومد خیلی ساعت مطالعم افت کرد و مطالب توی ذهنم کمرنگ شد قبل عید ترازم به ۶۵۰۰ هم رسیده بود توی قلمچی ولی چون یه مدت از استمرار خارج شدم باعث ضعفم شد