2777
2789

سلام بچه ها داشتم یکم پیش دنده عقب میرفتم یهو بومب صدا کرد ماشین دخترمم ترسید نگاه کردم دیدم پشتم جدوله(البته داشتم نگاه میکردما از اول) دو سه نفر اونجا بودن نگاه میکردن رفتم جلو تر پیاده شدم نگاه کردم ماشین هیچیش نشده فقط صداش خیلی بد بود همش شک میکنم هی میرم نگاه میکنم 

همسرمم خونه نیست موندم بهش بگم یا نه

اصلا تو شب چشام خیلی اذیت میشن ماشین روندنی (مسیر نزدیک خونمون بود جای دور نرفته بودم)

کف ماشین و سپر گرفته ب جدول

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره انگار چیزی ک نمیشه ؟به همسرم موندم بگم یا نه یه طوری صدا میده ک لا مصب آدم فکر می‌کنه الان عقب م ...

گاهی وقتا ک ماشین از کف میخوره ب جایی سپر لق میشه

یا از گوشه هاش یکم دهن باز میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از کجا بفهمم طوریش شده یا نه؟

نگاه کن اون قسمتایی ک با بدنه وصله بینش فاصله افتاده یا نه

و یا سپر لق هست یا نه

که اگه شده باشه هم تعمیرش راحته

نگاه کن اون قسمتایی ک با بدنه وصله بینش فاصله افتاده یا نهو یا سپر لق هست یا نهکه اگه شده باشه هم تع ...

چک کردم اون سالمه فقط یه خش رو ماشین هست ک نمیتونم تشخیص بدم نو هست یا قدیمی