2777
2789
عنوان

دختر های مجرد بیست وهفت ساله بیان

217 بازدید | 18 پست

بلاتکلیفی چقدر سخت هست هرسال که میگذره خبری نیست مجردی همه اش تو خیالات هستی یا از کسایی خوشت میاد که بعد میفهمی یکی دیگه رو دوست دارن ترس از اینده داری وقتی میری مهمونی خجالت میکشی متلک میندازن و ترحم میکنن ترس از این داری که با کسی ازدواج کنی که دلت پیش اش نیست وبه اجبار خانواده و بالا رفتن سن ازدواج کنی ای کاش میشد فهمید ازدواج میکنم یا نه اگه اره با کی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۷ سالمه ۱۱ سال ازدواج کردم

هیچ گوهی نشدم جز مریضی و هزار تا مرض دیگه

با اجازه استارتر

میشه دعام کنین مشکل مالی دارم

دعا کنین زندگیم رو به راه شه دلشوره دارم

شرمنده که تو چند تا تایپک انقد اینو گذاشتم 

دعام کنین خاک پاتونم😭

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

باید قسمتت باشه نباشه نمیشه که نمیشه مشکل منم هس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

تازه شدم ۲۸ 

داغونم عین حرفایی که زدی

مهمونی نمی‌رم به خاطر همین 

منتها سرکار به حد کافی تیکه می‌شنوم

نمی‌دونم چرا شانس نداشتیم 

اگه ازدواج کنم و دختر داشته باشم ۱۸,۱۹ سالگی شوهرش میدم

خیلی سخته به یکی دل ببندی که ببینی تو قسمت ات نیست و ضربه بخوری حرف های خانواده و اطرافیان که زخم زب ...

دیگه با تقدیر نمیشه جنگید 

شعار من تو زندگی اینه 

گور بابای قبلیا 

پیش به سوی بعدیا 

طرف با دو سه تا بچه طلاق گرفته ۲۸ساله 

این چه روحیه ای آخه تو داری

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

26سالمه  اینقدر دختر بالا35 40 مجرد دیدم که اصلا عین خیالشون نبوده که خیلی امیدوار شدم به خودم که هنوز فرصت دارم البته اگه دوس پسر تشریف بیارن خواستگاریم امثال ازدواج میکنم  ایشالا 

فامیلو که ولش کن ازدواج کنی میگن چرا بچه نداری بچه دار بشی میگن چرا یکیه... برای خودت زندگی کن🤍

من سی سالمه ۲۲اولین بچه مو آوردم 

همه ریختن سرم که وااای زود شوهر کردی 

زود بچه آوردی 

مااادر جوان 

و دهن مردم هرررگز بسته نمیشه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.