2777
2789

استاد اسامی رو گرفته و گفته جز سه نفر بقیه امتحان بدن برای میانترم اسم منم تو اسامی امتحان بده ها بود دلیلشم حضور در کلاس بود که من نداشتم اما اون تایم که من باهاش کلاس داشتم خودش تعطیل کرد اولین جلسه نیومده بود دومین جلسه من نتونستم برم به دلیلی جلسه سوم خودش تعطیل کرد جلسه چهارم گردو خاک بود استان تعطیل کرد جلسه بعدم که امروز باشه خودش گفته بود به بچه ها کلاس بعدازظهر تشکیل نمیشه.

منم رفتم بهش پیام دادم گفتم اسم درس رو که گفتن کلاس تشکیل نمیشه و من تو راه بودم برگشت خوردم دیگه میگه اصلا اینطور نیست و هفته اینده ساعت 12امتحان🫠

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب آدمایی پیدا میشن خدایی از خواهرمم شنیده بودم چقد استادای دانشگاه دل به خواهیه کاراشون

بخدا دوست دارم بشینم گریه کنم اگه زده باشم به خوش گذرونی نرفته باشم گردنم از مو باریکتر میرم امتحان میدم اما نرفتم و این وضعمه اعصاب برام نمونده من اسم کتاب صبح هم نبردم رفته سراغ رفیقم که هم صبح داره هم بعدازظهر که گفته من برای اون کتاب صبح گفتم کلاس تشکیل نمیشه که بچه ها گفتن اونم گفته من فقط کتاب بعدازظهر دارم درمورد کتاب صبح چیزی نگفته چت هم فرستادم برای رفیقم چه برگزاری کلاس چه با استاده حرف زدم

دنبال چی میگردی چرا فکر میکنید دانشگاه قواعد قانون داره عشقش کشیده فقط‌ اون سه نفر که باهاشون حال می ...

قواعد و قانون پیش کش با پیامش داشت ادم قورت میداد انگار مقصر منم کلاس تشکیل نشده 

عزیزم فعلا که استاد باید نمره بده شما مجبوری سکوت کنی

تو چتی که با استاد خودم داشتم گفت هفته اینده ساعت 12میانترم گفتم چشم تشریف میارم اما واقعا اعصابم خورده به خوش گذرونی نگذروندم خودش تعطیل کرده من فقط یه جلسه رو خودم تعطیل کردم که هر دانشجو ممکنه تعطیل کنه اینطور برخوردی داشت بخدا میخواست پشت گوشی ادم بخوره 

بخدا دوست دارم بشینم گریه کنم اگه زده باشم به خوش گذرونی نرفته باشم گردنم از مو باریکتر میرم امتحان ...

حال دلت رو میفهمم چون خواهرمو دیدم این روزا

چی بگم چی میتونم بگم

تو چتی که با استاد خودم داشتم گفت هفته اینده ساعت 12میانترم گفتم چشم تشریف میارم اما واقعا اعصابم خو ...

ول کن   بعضیا فکر میکنن خدای روی زمین اند    الان که گیر همچین آدمی افتادی باید مدارا کنی   میگذره خواهر    خاطره میشه

ول کن بعضیا فکر میکنن خدای روی زمین اند الان که گیر همچین آدمی افتادی باید مدارا کنی میگذره خ ...

💔 چاره ندارم دیگه بعد پایانترم شکایتش به اموزش میبرم چتا اطلاع دادن هم نگه میدارم شاید اونا کاری کردن

کلاس تشکیل نشده امتحانی که معلوم نیست استاد چه بکنه ممکنه لج کنه بندازه چه خاطره بشه تو جهان نمونه🫠

💔 چاره ندارم دیگه بعد پایانترم شکایتش به اموزش میبرم چتا اطلاع دادن هم نگه میدارم شاید اونا کاری کر ...

عزیزم شما درستو بخون   سرتو بالا بگیر   با یه همچین آدم عقده ای هم بحث نکن   اینا دوست دارند فقط چشم بشنون   اگه در همین حده   فقط بهش بگو چشم    بذار ترم تموم شه

عزیزم شما درستو بخون سرتو بالا بگیر با یه همچین آدم عقده ای هم بحث نکن اینا دوست دارند فقط چشم ...

مجبورم این کارو کنم🤦🏻ولی جدی میگم ترسش دارم به بچه های صبح گفته بود دوتا سوال تشریحی میدم تو امتحان اگه اونطور  عقده ای باشه یعنی و جا نزار اونم این ذهنه ربات نیستم یعنی افتادم🫠

توکل به خدا چرا باید بیفتی

آمین

والا من شانس ندارم از همون ابتدایی تا الان که دانشجوام میرسه تایم امتحانا اتفاق نیست برام نیفته بیشتر هم عزا بوده از راهنمایی به بعد هم بچه میزارن کنارم میگن بریم فاتحه گفتم درس دارم نمیتونم باید ارائه بدم فردا دعوا شده🤦🏻اما وقتی رسیده به من که نباید تنها باشم همون اشخاص حتی زنگ نزدن بگن مردی یا زنده بگن بیا پیشمون پیش کش

آمینوالا من شانس ندارم از همون ابتدایی تا الان که دانشجوام میرسه تایم امتحانا اتفاق نیست برام نیفته ...

گلم چیزی به اسم شانس وجود نداره هر چیزی هست درون خود ماست    چون ما یه کودک درون بیسواد و نپخته داریم که هر چی بهش بگیم همونو انقدر تکرار میکنه که اتفاق بیفته    یعنی با اینکه چیزی بلد نیست انرژی بالائی داره    پس مثبت فکر کن که کودک درونت انرژی مثبت رو هزاران برابر بهت برگردونه

طبق تجربه من   فقط و فقط سکوت و بی منت محبت کردن راه رو برای مقابله با مشکلات هموار میکنه    

ببخشید که رک صحبت میکنم   فقط نظرمو گفتم     یه وقت فکر نکنی قصد جسارت دارم