2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین😣

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط مشخص میکنه که با چ نوع گوشی ای رفتن

ببین من الان دارم با گوشی هوواوی وارد تلگ رام میشم دقت کنی میبینی اونو بالی صفه نشون داده ...اگه کسی دیگه از تلگ رامش استفاده کنه پایین زیر اون نوشته قرمزه نشون میده...مثلا من ی مدت پیش با گوشیA5وارد تلگ رام میشدم ببین پایین نوع گوشیمو مشخص کرده

نه من بوشهرم خانواده ی شوهرم خراسان شمالی یکی از برادرشوهرامم رضوی ! یعنی به گوشیم دسترسی دارن؟😨...

نه منم الان دیدم زده کرمان ولی من تهرانم🤔میخواستم ببینم قاطی داره یا نه دیدم اره😂

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
فک نکنم...عکس منم ببین نوشته کالیفرنیا و اون یکی دیگه هم نوشته المان ...من که ایرانم😀😀😀

الان چک کردیم مال شوهرمم همینه! ولی خیلی جالبه اسم جایی رو نوشته که فامیل داریم 😆😆😆داشتم سکته میکردم