2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نسل اندر نسل، پسراشون براشون عزیز بوده ولی بدبختی هاشون مال دختراست دلیل اینکه دوست داشتن در کنار شش هفت تا پسر یه دختر داشته باشن واسه روزهای پیری و کوری شون بوده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نه سمت ما دخترا مامانم همیشه میگه دوست داشتم بچه اولم دختر باشد که شد خواهرم خاله ام دوست داشت بچه اولش دختر باشه ولی پسر شد باز یه بچه دیگ آورد دختر باشه باز پسر بعدش باز یکی دیگ هم آورد که این یکی حداقل دختر باشه بازم پسر بود 🥲😅یعنی ۳ تا پسر 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

من مثل تیکه اشغال بی ارزشم براشوون 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

واقعا همینطور بوده؟

اره طفلک۱ یچی ک هس داداشم خیلی خاکی بی اعتماو بنفس سرهمین برعکس زنش پر سیاست بااعتماد بنفسه گاهی اوقات دیگه ب داداشم میگم یکم خودی نشون بده خودتو جلو زنت دس کم نگیر

خوشبحال عروسمون شده جون ب واسطه تگ پسر بودن داداشم مامانم خیلی هوای عروسمونو داره

بابا من پسر نداره ولی مامانم ک باردار بود دعا دعا می‌کرد دختر باشه میگف حوصله پسرو ندارم😂😐

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

خوش به حالت، چه پدر و مادر فهمیده ای داری

قربونت عزیزم ،

فرزند دختر و پسر نداره 

هر دو از وجود والدین هستن

هیچ کدوم نقشی تو جنسیت خودشون نداشتن

شاید اون ننه بابایی ک میخواستی رو نداشتی

ولی خودت یه مادری باش که آرزو داشتی مادرت اونجوری باشه

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.