2777
2789
عنوان

کیا بادمجون کبابی رو فریز میکنن❓

1062 بازدید | 15 پست

من یبار دو سه کیلو بادمجون کبابی درست کردم دیدم زیاده نصفشو فریز کردم

الان گذاشتم بیرون یخش باز بشه ک شام درست کنم

خوب میشه؟طعمش عوض نمیشه؟

هیچی نزدما فقط همون کبابی پوستشو جدا کردم و له کردم گذاشتم فریزر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوووبچه مدت میمونه؟این واسه ی اسفند بود .الان حدودا یکماهو نیم اینا مونده

ما آخر تابستون میگیریم هم سرخ هم کباب میکنیم میذاریم فریزر تا زمستون و اینا حدود سه چهار ماه میمونه

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

ما آخر تابستون میگیریم هم سرخ هم کباب میکنیم میذاریم فریزر تا زمستون و اینا حدود سه چهار ماه میمونه

از این به بعد همین کارو میکنم

چون سرخ کردن و کباب کردنش خبلی زمانبره. کثیف کاری هم زیاد داره

از این به بعد همین کارو میکنمچون سرخ کردن و کباب کردنش خبلی زمانبره. کثیف کاری هم زیاد داره

اره ما هم یهویی یه کارتن میگیریم درست میکنیم

دیگه کثیف کاری یه باره

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

من همه چیرو فیریز میکنم😁😂

یکوقتا حوصله ندارم چون مریضم نمیتونم کنترل کنم حتی کاهی میوه هارو هم فریز میکنم از بیحوصلگی زیاد وقتی مادرم یا شوهرم نیستن آخه کارای خونرو مادرم انجام میده میاد خونمون وقتی مادرم نیست میره مهمونی یا حایی من دیگه خوصله ندارم. اصلا هم طعم هیچی عوض ننیشه اینا همش حرفه خوشمزه ترم میشن.