2777
2789
عنوان

فیلمی که حالتونو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلمش به زبان فارسی نیست اگه باشه سخت پیدا میشه راجب دو تا بچه اس ( نقاط مرزی و کورد ) که نیرو های ب ...

الهی بگردمممممم😭😭😭

نه نمیبینم دلشو ندارم اصلااا😓 

مررسی زحمت کشیدی تایپ کردییی😚

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من فیلم ملی رو ندیدم کامل تیکه هاشو تو اینستا دیدم...یعنی دلم میخواست شوهرش و خواهر شوهر شو به قطعات ...

ارزش یکبار دیدن رو داره 

خیلی آموزنده اس خصوصا برای مجرد ها

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من یه فیلم بود استخوان های دوست داشتنی واقعا بد بود..البته رمانش بدتر بود

من رمانشو فکر کنم حدودا ۱۰ سال پیش از کتابخونه گرفتم بخونم...زیاد خوشم نیومد...متنشو متوجه نمیشدم...از موضوعشم خوشم نیومد‌‌..همونی بود که یه مرده به دختره تجاوز کرده بود ..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الهی بگردمممممم😭😭😭 نه نمیبینم دلشو ندارم اصلااا😓 مررسی زحمت کشیدی تایپ کردییی😚

فدات عزیزم 

اره واقعا نبین 

من جیغ های دختر بچه هنوز تو گوشمه 😭

درخت گردو هم نگم دیالوگ هاشو حفظم 

- یه آینه بهم میدی ؟

+ اینه ها رو جمع کردن ...

چیه ، خودت هم دلت برای چشمای قشنگت تنگ شده ؟

همه رو حففففظظظ😭😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

نرگس(پوپک گلدره). اون قسمتی که مادرش فوت شد 💔💔چون مادر منم هم تازه گی ها فوت شده بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من رمانشو فکر کنم حدودا ۱۰ سال پیش از کتابخونه گرفتم بخونم...زیاد خوشم نیومد...متنشو متوجه نمیشدم... ...

دقیقا..خیلی حس بدی داشت هم فیلم هم رمان

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
چی هست داستان فیلمش؟

یه دختره تو کلاس خیاطی بابرادر دوستش اشنا میشه و ازدواج میکنه خانوادشم ناراضی بودن بعد شوهرش خیلی بد بین بوده و اذیتش میکرد همون دوستش که خواهرشوهرشه ازدواج کرده بود با شوهر خواهرشوهرش دوست میشه میره رستوران ملی نمیدونسته با این قرار داره میره تا اونجاس رو میز نشستن دوستش یه لحظه رفت که غذا سفارش بده شوهر ملی اومد ملی رو با اون مرده دید