2777
2789
عنوان

فیلمی که حالتونو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 126 پست
دوستان فیلم پرونده ای بر اساس واقعیت مثل بیبدن میخواید تا بگم ( دیالوگ معروفش : ولی هنوزم دوستت دارم ...

وای یعنی این مرده هم خیلی عوضی بود...البته اگه واقعا مقصر بوده....زن هم خنگ بوده که قبول کرده بود...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

درخت گردو

سریال خاتون

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش اینجا چند نفر گفتن که فیلمش خیلی غمگینه ،اما من ندیدمش،دلشم ندارم البته😢😢

فیلمش به زبان فارسی نیست اگه باشه سخت پیدا میشه 

راجب دو تا بچه اس ( نقاط مرزی و کورد ) که نیرو های بعثی پدر و مادرشون رو میکشن و جلوی چشم پسره به خواهرش تجاوز میکنن و خواهرش یه بچه بدنیا میاره ( جفتشون بچه ان 😭💔) و هر روز زندگیش براش جهنمه همش می‌ره توی آب چون یادشه وقتی داخل یه چاله کوچیک آب بود بعثی ها گرفتنش و..

و بچه رو هم دوست نداره ولی داییش با بچه مهربونه و دوسش داره ( پسره از بچگی معلول بوده و دست نداشته اما عقلی و... اوکی بوده )بچه ای هم که بدنیا آورده کوره و درست نمی‌بینه

یه جا هست دختره بچه رو میبنده به درخت و ولش می‌کنه تا بره خودشو از دره پرت کنه پایین اونجا خیلی غمگینه بچه بلند میشه سرپا مادرشو صدا می‌کنه : داا ، دااا گریه می‌کنه دنبال مادرش میگرده دختر بچه هم با گریه برمیگرده نگاش می‌کنه اما زندگیش دیگه جهنم شده...

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

یه انیمیشن ژاپنی هم هست اسمش مدفن کرم های شبتابه اونم خیلی غم انگیزه😭😭

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وای یعنی این مرده هم خیلی عوضی بود...البته اگه واقعا مقصر بوده....زن هم خنگ بوده که قبول کرده بود...

آفرین فهمیدی ..👍

دوتا فیلم هست شبیه همن 

خشم و هیاهو که یکم تغییرش دادن ، و یکی دیگه هم خود پرونده فوتبالیست معروف که فیلمشو ساختن 👍

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...