2777
2789

یکی توابروهام هس یکیم روی گونم من میچینمشون کلانمیکنم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تنها دلیلش که توسط علم ثبت شده اینه که این موها معمولا بخاطر تاثیرات هورمونی و ژنتیکی درمیان

سالم هم نیستن و خیلی براتون بهتره که هرچه زودتر با موچین دربیارید اینارو

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

سلام تنها دلیلش که توسط علم ثبت شده اینه که این موها معمولا بخاطر تاثیرات هورمونی و ژنتیکی درمیانسال ...

اره اتفاقا چند ماهی هورمون هام بهم  ریخت و این مو رو دیدم  

جالب بود  مامانم هم داشت 

و اینکه میگید سالم نیستن یعنی چی 

چندسانت بود 😅

فکر کنم دو سانتی میشد ـبین ابرومم تا حالا دو بار در اومده 🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یعن ممکنه روی بچتون هم اثراتش رو بزاره

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم