2777
2789
اره اتفاقا چند ماهی هورمون هام بهم ریخت و این مو رو دیدم جالب بود مامانم هم داشت و اینکه میگید سا ...

گفتم، کسایی که هورمونی و یا ژنتیکی باشن اینو میگیرن و هرچقدر اینا بیشتر باشه هم روی قیافه شما تاثیر میذاره و هم روی هورمون هاتون، ممکن بعدا هم بچه دار بشید یا شایدم الان بچه دار هستید و بالاخره ضرر داره

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

چرا نمیکنی

مامانم نمی‌ذاره میگ زیاد میشن اینطوری باورای قدیمیه تاحدودی دیگ اماچ کنم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه منبعی که این اطلاعات رو گرفتید برام بگید

سلام، خب طبیعتا اینو میشه با ی سرچ گوگل هم درآورد

البته این موضوعی نیست که سرش تحقیق کرد، چون این موضوع فقط روی اثرات ژنتیکی و هورمونیه، خب یعنی اینارو از مادر یا پدرت گرفتی، خب خودتم مادر بچه هات هستی دیگه، ممکنه بچه ها هم از شما بگیرند، خیلی فهمیدنش راحته

بعدشم اینا میخواستم لینک بدم که فهمیدم نی نی سایت اجازه نمیده

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

یعنی اگه بکنمشون ضررش میره؟

ضررش که بله میره ولی شاید چون قبلا گرفتید بازم بگیرید، ی خانم محترمی بود اینجا، گفته بود هربار باید جاهایی که این مو درمیاد رو بلد باشی، چون ممکنه ی جای صورتت مخفی بمونه و یا این موها اسیدشون رو در بدنتون راه بیندازن