2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطوری پوستم روشن تر شده و

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روغن نارگیل و گلاب رو تا جایی میریزید که مثل خمیر بشه یا مایع روان میشه؟ رو پوست ماساژش میدید ...

بله بار اول کم زده بودم بیشتر جوش شیرین بود بعدش رقیقش کردم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ممنون عزیزم دستت درد نکنه

خواهش میکنم ان شاءالله پوستتون روزبروز بهتر بشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خواهش میکنم ان شاءالله پوستتون روزبروز بهتر بشه

ببخشید نمیدونم چرا من یه نظر تاپیک هایی شما رو دیدم

برای ازدواج 

برای حرم حصرت ابوالفضل العباس نامه بنویس عجیب برای مجردا گره گشایی میکنه 

یا سوره مریم رو بنویس بزار حداقل ۳ ماه داخل قرآن بمونه بعدش اگه تونستی باهاش غسل کن 

بله بار اول کم زده بودم بیشتر جوش شیرین بود بعدش رقیقش کردم

خیلی ممنونم عزیزم حتما امتحانش میکنم چون لیزر برای پوست من خوب نبوده تا الان...موهامو لیزر کردم اما بیشتر میشن..با توجه به اینکه 5 ساله من لیزر میرم دوسال منظم میرفتم و سه ساله که چندماه یه بار میرم...صورتم با وجود کرم زینک و ضدآفتاب گرون زدن لک میشه بعد لیزر...برا همین کلا گذاشتم کنار و دوست دارم روشهای خونگی امتحان کنم یه مدت

ببخشید نمیدونم چرا من یه نظر تاپیک هایی شما رو دیدمبرای ازدواج برای حرم حصرت ابوالفضل العباس نامه بن ...

مرسی عزیزم.چشم این کارا هم انجام میدم ولی امان از وقتی خدا نخواد

خیلی ممنونم عزیزم حتما امتحانش میکنم چون لیزر برای پوست من خوب نبوده تا الان...موهامو لیزر کردم اما ...

پس بیخیال لیزر. حجامت هم خوبه الان فکر کنم وقتش البته حجامت عام منظورم هست

مرسی عزیزم.چشم این کارا هم انجام میدم ولی امان از وقتی خدا نخواد

ان شاء الله میخواد به بهترین شکل ممکن حقیتش این دو تا رو ما امتحان کردیم ما هم بختمون جور نمیشد 

درسته بعضی وقتا منم فکر میکنم هم همسن و سالام عقب افتادم همسون بچه دار ولی من حتی بچه دار هم نشدم

ان شاء الله میخواد به بهترین شکل ممکن حقیتش این دو تا رو ما امتحان کردیم ما هم بختمون جور نمیشد درست ...

ان شاءالله عزیزم بزودی خدا دامنت را سبز کنه.

ممنون گلم امتحان کن اونا رو که گفتم چون امتحان شده هست سال بعد هم نی نی داری هم شوهر

چشم حتما.مرسی عزیزم