2777
2789
چه خوب دیشب یکی که هیئت علمیه گفت باید مبلغی پرداخت کنی. باز ببینم به بچه‌هام فشار میاد انصراف میدم.

بازهم میگم، رفت و آمدش دوترمه

یعنی یکسال، با استادا هماهنگ کن (گروه ما بی نظیرن).

توی قبول شده ها بپرس که کدوم دانشگاه هیئت علمیش خوبن

منم شرایط شما رو داشتم،درکت میکنمدوستمم دوتا بچه دارهبه نظرم اگر کمک داری دانشگاه تهران رو بزن،فقط د ...

من کارشناسی و ارشدم تهران بودم.استادا رو میشناسم. میدونم خیلی راه میان. حتی زنگ زدم پرسیدم گفتن ما توی چارت میزنیم دو روز در هفته اما کلاسا رو توی یه روز جمع میکنیم. اما خب من از شهرمون بخوام بیام تهران یه روز تو راهم یه روز اونجام و یه روز توی راه برگشتم. حداقل سه روز درگیرم. شدنی نیست برام. شاغل هم هستم انقدر باهام راه نمیان. اونام راه میومدن بچه‌ی ۷و ۳ ساله‌م رو نمیتونم کاری بکنم. اطرافیان هم مدام غر میزنن که نرو. هیچ حامی ای ندارم. 

دلم شکسته. حس میکنم حقم از زندگی بیشتر از این بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازهم میگم، رفت و آمدش دوترمهیعنی یکسال، با استادا هماهنگ کن (گروه ما بی نظیرن).توی قبول شده ها بپرس ...

من میتونستم اون سمت بیام که قطعا دانشگاه خودمون رو میرفتم توی رشته‌ی ما رتبه اول رو داره.

البته سه ترمه.

ولی چون کسی پشتم نیست، میدونم زندگیم از هم میپاشه... نمیدونم شاید امسال بیخیال بشم بذارم چهار پنج سال دیگه امتحان بدم. این چند روزه بابت همین گیجم و به نتیجه نمیرسم

من میتونستم اون سمت بیام که قطعا دانشگاه خودمون رو میرفتم توی رشته‌ی ما رتبه اول رو داره.البته سه تر ...

همین همین مرحله رو پشت سر گذاشتم، یک ترمش که بیچاره شدم.

میدونم، بچه رو می سپردم دست یکی از مامانا

خیلی سخت بود،من همین الانم درگیرم و همین حس رو دارم که حقم نبود،ولی مطمئن باش خدا برات راه رو هموار میکنه

🙏🌹

بحث جالب؟ اگه میتونین راهنماییم کنین. دیر نشده هنوز

خوب الان که فرصت انتخاب رشته تمام شده

منم خودم در رشته ای که کلا ۷ نفر پذیرش دارن نفر دهم شدم و در کش و قوسم ببینم سرانجام کار چی میشه

ولی مطمئنم خدای بزرگ هر سرنوشتی رو که برامون رقم بزنه قطعا بهترین انتخاب ممکنه 😊