منم شرایط شما رو داشتم،درکت میکنمدوستمم دوتا بچه دارهبه نظرم اگر کمک داری دانشگاه تهران رو بزن،فقط د ...
من کارشناسی و ارشدم تهران بودم.استادا رو میشناسم. میدونم خیلی راه میان. حتی زنگ زدم پرسیدم گفتن ما توی چارت میزنیم دو روز در هفته اما کلاسا رو توی یه روز جمع میکنیم. اما خب من از شهرمون بخوام بیام تهران یه روز تو راهم یه روز اونجام و یه روز توی راه برگشتم. حداقل سه روز درگیرم. شدنی نیست برام. شاغل هم هستم انقدر باهام راه نمیان. اونام راه میومدن بچهی ۷و ۳ سالهم رو نمیتونم کاری بکنم. اطرافیان هم مدام غر میزنن که نرو. هیچ حامی ای ندارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازهم میگم، رفت و آمدش دوترمهیعنی یکسال، با استادا هماهنگ کن (گروه ما بی نظیرن).توی قبول شده ها بپرس ...
من میتونستم اون سمت بیام که قطعا دانشگاه خودمون رو میرفتم توی رشتهی ما رتبه اول رو داره.
البته سه ترمه.
ولی چون کسی پشتم نیست، میدونم زندگیم از هم میپاشه... نمیدونم شاید امسال بیخیال بشم بذارم چهار پنج سال دیگه امتحان بدم. این چند روزه بابت همین گیجم و به نتیجه نمیرسم