بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم که اومدی.ببین ۵۰تا انتخاب داریم خب؟من میخوام دو سه تا شهرای نزدیکمو بزنم فقط. مثلا شهر الف، ب ...
نه بابا همه رو میری
من دوتا مصاحبه ام با یک روز فاصله افتاد بعد گفتم به یکیشون که نمیام(معمولا گروه تشکیل میدن یا با ایمیل باهاتون درارتباطن)، زمان مصاحبه رو عوض کردن ولی کلا نرفتم.
کلا رسم اینه که دوتا دانشگاه توی یک روز مصاحبه نمیگیرن
نه بابا همه رو میریمن دوتا مصاحبه ام با یک روز فاصله افتاد بعد گفتم به یکیشون که نمیام(معمولا گروه ت ...
نه عزیزم. منظورم اینه که مصاحبهی هر سه تا برم و هرسه تا رو قبول نهایی بشم، اونوقت حتما باید دانشگاه انتخاب اول رو برم درس بخونم یا میتونم از بین سه تاشون انتخاب کنم؟
از اول به ترتیب اعتبار دانشگاه انتخاب کن بیا پایین. ۵۰ تا خیلیه
رتبهم خوبه. هرجایی بزنم دعوت به مصاحبه میشم اما شاغلم و دوتا بچه کوچیک دارم. مجبورم بزنم شهرای اطرافم که البته نزدیکترین شهر۴ساعت راهه. ۲تا انتخاب دارم که هیچکدوم دانشگاه جالبی نیستن. نمیدونم کدوم رو اولویت بزنم. گفتم برم مصاحبه و اساتید رو ببینم طبق اون تصمیم بگیرم کجا برم که میگی نمیشه و اولویت مهمه.
رتبهم خوبه. هرجایی بزنم دعوت به مصاحبه میشم اما شاغلم و دوتا بچه کوچیک دارم. مجبورم بزنم شهرای اطرا ...
منم شرایط شما رو داشتم،درکت میکنم
دوستمم دوتا بچه داره
به نظرم اگر کمک داری دانشگاه تهران رو بزن،فقط دو تا ترم حضوریه که میتونی ماهی یک هفته بمونی( اساتید تهران خیلی کنارمیان)،بعدم میرسه به پروپوزال و پایان نامه که کلا نمیخواد بری،موضوعتم چیزی بردار که فیلد نداشته باشه.