2777
2789

من قرار بود از ۱ اردیبهشت شروع طرحم بخوره.یعنی سوپروایزره بهم گفت شروع طرحتو از یک اردیبهشت میزنم.بعد هیچی راجع به کارگزینی و بقیه مراحل کار بهم نگفت.منم اولین تجربه رسمی کاریمه.بعد امروز یکی بهم گفت تو رفتی کارگزینی من همینجوری موندم گفتم نه هیچکس به من چیزی نگفت فقط فرم ابلاغ منو سوپر وایزر گرفت.میخوام بدونم الان من فردا برم کارگزینی حکم و شروع به کارمو از کی میزنن و حقوق این ماهو کامل بهم میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب بیمارستان داره میتونه از سوم بزنه میتونه دیرترم بزنه.

والا خود سوپروایزره گفت همون اول اردیبهشت میزنم.دیرتر بزنه که ته نامردیه منم واینمیسم مفت کار کنم

والا خود سوپروایزره گفت همون اول اردیبهشت میزنم.دیرتر بزنه که ته نامردیه منم واینمیسم مفت کار کنم

مترون باید بزنه فردا برین کار گزینی معمولا از روزی ک برین کارگزینی از همون روز میخوره.  اگه دو روز قبلم تایمکس زده باشین ک میشه از همون اول شروع ب کار رو زد

چند روز رایگان برا اورینتی بیمارستان ما که عادیه.  

خودت برو قسمت کارگزینی بپرس.

خوب برو کار گزینی ،ببین چی میگن ،یک روز این ور و اونور بعد هم شروع به کار کردی پس حکمت دادن از چه تا ...

حرصم از این گرفته اینهمه دفتر دستک تو اون خراب شده هست یکیشون منو یه راهنمایی نکرد من عین اسب همینجور کار میکردم

چند روز رایگان برا اورینتی بیمارستان ما که عادیه. خودت برو قسمت کارگزینی بپرس.

من الان با امروز ۴ روز شد از ۳۰ فروردین رفتم

اره فردا اول وقت میرم.والا از همون ۳۰ ام که رفتم از ۷ صبح تا ۲ از من کار کشیدن حتی من فرصت حرف زدن با بقیم نداشتم امروز اتفاقی اینو فهمیدم

بعد حقوقش چجوری میشه؟

از هر وقت که شروع ب کار بخوره از همون موقع حساب میشه برا ما دو هفته اورینتی حساب میشد و معمولا دو هفته اول حقوق نمیگرفتی. یکی دو روز خیلی کسر نمیشه

من الان با امروز ۴ روز شد از ۳۰ فروردین رفتماره فردا اول وقت میرم.والا از همون ۳۰ ام که رفتم از ۷ صب ...

منم همین جور بودم.۱ هفته رایگان اورینتی. تا ۲ بعد از ظهر. اغلب همین جورین‌. نگرانش نباش.