2777
2789

حال دلم بده مرور خاطرات و دلتنگی امونم بریده 

اینکه فقط فقط بخاطر نخواستن خونوادش منو رها کرد 

پای قولاش نموند...  دم از همه چی زد ولی تهش رفت 

فقط چون پزشک بود خونوادش براش پزشک پسندیدن پولدار... 

منو ندیدن در شان خودشون بااینکه چه لحاظ ادب و احترام چه ظاهر هچجوره بمن نمیرسن بخدا مثل طبل توخالی ان 

دلم شکسته ازش مدام میگم مگه من چمه  :) 

همین الان خواستگارایی دارم خیلی خیلی از اونا بالاتر، ولی دلم پیش اونه 

دلم نمیخواد جز اونو 💔

منم عین توام آرامش جان 

دو هفته گذشته تموم شده ولی دارم از دلتنگی میمیرم ...

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عین توام آرامش جان دو هفته گذشته تموم شده ولی دارم از دلتنگی میمیرم ...

عکسامونو میبینم چتامونو میبینم بغضم میگیره 💔

دوسال بود یک روزم ازش بیخبر نبودم  خیلی سخته برام الان تا عادت کنم

عکسامونو میبینم چتامونو میبینم بغضم میگیره 💔دوسال بود یک روزم ازش بیخبر نبودم خیلی سخته برام الان ...

خیلی بده

کاملا درکت میکنم

حس میکنم یه کوه رو سینمه

چه میشه کرد عزیزم؟

فقط باید صبر صبر صبر تا بگذره 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

همه‌ی اینایی که گفتی دلیل خوبین برا اینکه از چشت بیوفته برگرد از خودت یسوال بپرس حاضری با همجین ادم خودخواهی که از بالا به همه نگاه میکنه و به حرف مادرش بیشتر گوش میده که حاضر شده کسیو که انقد دوسش داشته رو ول کنه زندگی کنی؟فردا پسفردا میرفتین سر خونه زندگیتون تو دیگه حق انتخابی نداشتی عزیزم هرچی مامانش میگفت باید توام قبول میکردی اینجور پسرا خیلی مامانین وباید خودت از اول تربیتشون کنی که حوصله و صبر ایوب میخواد  توام که خداروشکر میگی خاستگار داری خوش برو رویی چیزیو از دست ندادی  پس فکرشو از سرت بنداز بیرون هرچی خاطره عکسو فیلم هرچی ازش داری پاک کن و خودتو یجوری سرگرم کن برو باشگاه یا یکاریو شروع کن بعد یمدت به خودت میای میبینی عه من اصن به این ادم چند وقته فکر نکردم

مطمئن باش درست میشه همه چی 

سلام 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4