2777
2789
عنوان

پرش عضلات و لرزش عضله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 44 پست
من همین الان بازوم داشت تند تند میزد یکی دو دیقه 😄

منم همینطور داره میزنه 😁🤦🏻‍♀️میخواید درخواست دوستی میدم توی پی وی شخصی پیام بدیم گاهی اوقات از حال هم باخبر بشیم 😁من همه کسایی که اینجورین باهاشون دوست شدم لااقل یه قوت قلبی برای آدم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یهو میگیره یهو ول می‌کنه افتاده تو بازوم الان

عزیزم عصبیه سیستم عصبی مغز قاطی کرده من با داروی ارامبخش علائمم خوب میشه بنظرم شروع کنید به خوردن به حرف هیچ کسم گوش نکنید من یک ماه خوردم خوب بودم استرسم کم کردم ورزشم شروع کردم سردی هم نخورید اصلا خوب نیست 

.در کل شما تاپیک های منو خوندید میدونید چندین مشکل دارم بنظر شما چرا اینقدر این علائم بین دخترهای جو ...

سلام خوبید منم چند وقت پرش عضله دارم همه جام تازه احساس سفتی و یحس عجیب غریبم دارم تو اون عضله تو اینترنت سرچ کردم خیلی وحشت کردم دکترم رفتم نوار عصب گرفت گفت نرمال ولی هنوزم نمیدونم چرا استرس دارم

سلام خوبید منم چند وقت پرش عضله دارم همه جام تازه احساس سفتی و یحس عجیب غریبم دارم تو اون عضله تو ای ...

وحشت نکنید اینا برای استرسه همش هیچ مشکلی نیست ماها هنوز خودمونم نمیدونیم چمونه چون من تا جایی میشد افرادی که این علائم رو داشتن پیدا کردم و دکترم رفتیم ماها آزمایش و ام آر آی هم دادیم همه چیز نرمال بوده ولی من ذکر میکنم اینجا که یک ماه با خوردن قرص های ارامبخش خوب بودم  و علائمم رفت کاش یه دکتر میومد نی نی سایت یه ارزیابی و تحقیق میکرد روی ماها سر در بیارن این چه مریضیه 😁

منم تکون میخورم فک میکنم عصبیه یا عوارض بعضی از داروها شما عصبی هستید؟

من اضطرابم بالاست..عصبی ام.الان زیرر نظر مغز و اعصاب دارم قرص میخورم کمی بهترم...ببین من لرزشهام نمیزاشت بخوابم...

♥️😍♥️
من اضطرابم بالاست..عصبی ام.الان زیرر نظر مغز و اعصاب دارم قرص میخورم کمی بهترم...ببین من لرزشهام نمی ...

این پرش ها بخاطر همون اعصاب و قرص هاست من تو بقیه هم موقع خواب دیدم اعصابت آروم بشه خوب میشی

این پرش ها بخاطر همون اعصاب و قرص هاست من تو بقیه هم موقع خواب دیدم اعصابت آروم بشه خوب میشی

نه من قبل از مصرف قرص اعصاب این بلا سرم اومد..اصلا نمی‌تونستم بخوابم...همش میلرزیدم...شما حس زلزله آروم بهتون دست میده؟

♥️😍♥️