2777
2789
عنوان

پرش عضلات و لرزش عضله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 44 پست
نه من قبل از مصرف قرص اعصاب این بلا سرم اومد..اصلا نمی‌تونستم بخوابم...همش میلرزیدم...شما حس زلزله آ ...

نه من یهو پا یا دستم یا بدنم می پره بعضی وقتا بیدار میشم بعضی وقتا هم بقیه بهم میگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پرش عضله ندارید؟ یهو مثلا بازو یا ساق پات شروع کنه تند تند عضلش پریدن جوری که با چشم دیده بشه

اره بعضی وقتا ...فک کنم شما هم گوگل سرچ کردید و نوشته اینا علایم ام اس...چون منو گوگل روانی کرد اینو میگم...میزد لرزش تو خواب علایم ام اس....من سه تا دکتر مغز و اعصاب رفتم بهم می‌خندیدن..علایمو میگفتم...فک کن پیش جراح مغز و اعصاب رفتم..فقط و فقط منو دست انداخت

♥️😍♥️
دقیقا 😅 کجاها بیشتر میزنه؟ چقدر طول می‌کشه؟

من چشمم میزنه...گاهی وقتا یک روز کامل یا چند روز پشت هم...من بیشتر اختلال خوابم اذیتم کرده...لرزش نمیزاره بخوابم و..مجبورم دارو اعصاب بخورم

♥️😍♥️
درسته علتش همینهمیتونم بپرسم چند سالتونه و علت این اضطراب چیه؟

من ۳۸ سالمه...من از تیرماه سال گذشته یهو تو خواب لرزش اومد سراغم...خیلی ترسیدم..خیلی زیاد ..سرچ های گوگل بدترم کردن..اضطرابم رفت بالا دیگه هم پایین نیومد..سه ماه دارو خوردم کم کم قطع مرد علایم برگشت..دوباره شروع کردن دارو خوردن

♥️😍♥️