2777
2789
عنوان

مرغ ها رو کابینت مونده

144 بازدید | 15 پست

گوشت چرخی رو فریز نکردم ،ظرفها تو ظرفشویی از سر و کول هم بالا میرن، خونه داره از کثیفی منفجر میشه تمام سرامیکها پر از لک و کثیفیه روی فرشها پر از آشغال لباسها کف اتاق ها ولو شدن یه کوه لباس کثیف تو لباسشوییه ، یه ماه دیگه یه مهمونی مهم دعوتم که باید ورزش کنم تا لاغر بشم اما.....

اما......

اما من پهن شدم رو مبل از نی نی سایت کنده نمیشم.

یکم نصیحتم کنید 😭😭😭

یع ماهه میخوای لاغر بشی    

بلند شوووو بلند شوووو شلخته خانووم پاشو جمع کن خونه رو

ببخشید خواستم ترغیب شی😁

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زودبیدارشدم،بعدازصبحانه پسرم خونه رومرتب کردم جاروکشیدم ودوتایی رفتیم حموم

ناهارخوردیم وشستم

لیزر کردم وکاشت دست،پاهامم لاک زدم وروتین پوستی روانجام دادم

برای شامم برنامه ریزی کردم

پسرم خوابید

الانم اومدسایت

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

وای من اینجوری باشم افسردگی میگیرم

صبحا زودتر از بچهام بیدار میشم کل خونمو مرتب میکنم تراسمم میشورم چون بچها هی میرن اونجا دست پاشون کثیف نشع

بعد بیدارشون میکنم صبحانه میخوریم اونا با خودشون بازی میکنن منم مشغول خورده کارای ناهارم

این کار روز منه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

وای من اینجوری باشم افسردگی میگیرمصبحا زودتر از بچهام بیدار میشم کل خونمو مرتب میکنم تراسمم میشورم چ ...

من صبح ۶ بیدار میشم پسرم می‌ره مدزسه می‌شینم تا ۱۱ گوشی یا خواب بعد پا میشم یه نهار میپزم شیعت دومیه می‌ره اولیه میاد نهار میخوریم می‌شینم تا ۶ دومیه میاد یکم جیغ و جاق سر درس شام خواب و فردا....

من صبح ۶ بیدار میشم پسرم می‌ره مدزسه می‌شینم تا ۱۱ گوشی یا خواب بعد پا میشم یه نهار میپزم شیعت دومیه ...

خوبه شوهرت هیچی نمیگه

منو شوهرم جفتمون از کثیفی متنفریم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️