2777
2789

افتتاح حساب در زیپاد کاملا رایگانه و هیچ هزینه‌ای برای والدین عزیز و فرزندان نازنین نداره.  

همه مراحل افتتاح حساب غیرحضوری انجام میشه. فقط کافیه  اپلیکیشن زیپادرو نصب کنید و طبق مراحل افتتاح حساب زیپاد اقدام کنید.

همینطور درخواست زیکارت (کارت بانکی عضو شبکه شتاب زیپاد) برای فرزندان بالای 7 سال تا 18 سال رایگان هست و به صورت رایگان و طی چند روز بعد از درخواست، زیکارت فرزندتون به آدرسی که در اپلیکیشن زیپاد ثبت کردین، ارسال میشه.

🔹زیپاد حساب دیجیتالی زیر 18 سال بانک پاسارگاد 🔹

شرم کن حیا کن نی نی سایتو رها کن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

تو دیگع کی هستی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بابا ولم کنننن

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

شرم کن حیا کن نی نی سایتو رها کن

این اکانت تبلیغاتی هست و معتبر 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

این اکانت تبلیغاتی هست و معتبر

نگفتم نامعتبره رو مخه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

نگفتم نامعتبره رو مخه

تعلیق میشی 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یعنی الان برای زیر7 سال امکان ورود نداره؟ یکی از خانومای نی نی سایتی بهم گفت میشه لطفا جواب بده

سلام دوست عزیز، زیپاد حساب دیجیتالی بانک پاسارگاد ویژه همه فرزندان زیر 18 سال است. شما میتونید برای فرزندتون افتتاح حساب کنید و براش با سود 22.5 درصد سرمایه گذاری و پس انداز کنید.   

کسی کد معرف داره؟

کسی خواست افتتاح حساب کنه ممنون میشم کد دعوت منو بزنه

پدر یا مادر یکیشون باید حساب ویپاد داشته باشند بعد ب فرزندشون حساب باز کنند

افتتاح حساب هم رایگان هستش

برنامه ویپاد پاسارگاد برای پدر یا مادر کدمعرف

CP7422

برنامه زیپاد برای فرزندتان وهدیه ۵۰۰ تومانی 

کدمعرف

43086925

ممنون میشم کد های دعوت منو بزنید