2777
2789
عنوان

بعد از خیانت همسرم هنوز آدم سابق نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4581 بازدید | 154 پست
چه مدت باهاش گرم بود؟

نمیدونم . شوهر من با همکارش تو کار دومش دوست بود . یعنی دوجا کار میکرد . یکی ثابت یکی شغل دوم چند روز در هفته . تو کار دومش با هم دوست بودن . اونم شوهر داشت . شوهرم وکیا معمولی داشت .اندروید که گرفت دستش رو شد . و اینکه منم شوهرمو میپرستیدمش با تمام تفاوتهایی که داشتیم . تلگرامشو حک کردم . تو گروههای مختلف بود میومد خونه لفت میداد باز میرفت سرکار عصو میشد . 

ولی یه چیز بگم باور نمیکنی تو تایمی که خیانت میکرد واقعا اخلاقش عالی شده بود  . اصلا چی بگم . با من با بچه عالی بود . شوهر عنقی دارم . کلی میخندید . خوش اخلاق بود .صورتش همیشه مبخندید  وواقعا عالی شده بود . همیشه با خودم میگم کاش به روش نمیاوردم و همون اخلاقش ادامه داشت . 

نمیدونم . شوهر من با همکارش تو کار دومش دوست بود . یعنی دوجا کار میکرد . یکی ثابت یکی شغل دوم چند رو ...

دقیققبا شوهر منم اون روزایی که خیانت میکرد این روزا که فکر میکنم میبینم چقدر خوب بود 

هر روز محل کارش بهم پیام عاشقانه می‌فرستاد 

صبح که از خواب بیدار میشدم می‌دیدم رو کاغذ کلی قربون صدقه رفته و چسبونده به در یخچال و و و 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهه که صدای خنده ها و قهقه هام تو خونه نپیچیده فقط یهو یا ساکت میشم و میرارو بچه هام هر چقدر که ...

منم همینم از طرفی مثلا میخوام شاد و پر انرژی خودمو نشون بدم که مثلا جذبم بشه دوباره نره سمتی . از طرفی توااان شاد بودن و ندارم نمیتووونم😭

@shokrgozar عزیزم بیا که حال دلم اصلا خوب نمیشه🥹🥀

خیلی بیادت بودم ولی صلاح ندیدم پیامت بدم ،گفتم انشالله که حالت خوبه البته با یقین به اینکه خودت دختر عاقل و باهوشی هستی🥰

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️

خیانت ادمو هر روز میکشه

خوب درکت میکنم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

خیلی بیادت بودم ولی صلاح ندیدم پیامت بدم ،گفتم انشالله که حالت خوبه البته با یقین به اینکه خودت دختر ...

نه عزیزم اصلا خوب نیستم 

خیلی حالم بده 

الآنم دارم با گریه برات می‌نویسم 

دارم آب میشم از درد روحم 

هیچکسو ندارم که باهاش حرف بزنم 

به هیچکس نمیتونم دردمو بگم 🥹🖤🥹😭😭😭😭 

اصلا نمیتونم فراموش کنم 

نمیتونم بهش محبت کنم 

وقتی هم اون بهم محبت می‌کنه حالم ازش بهم میخوره 

با خودم میگم آخه یه چه درده من میخوره این محبت کلامی انگار که یه درخت رو با اره برقی ببری بعد بهش آب بدی که رشد کنه مگه رشد میکنه مگه این درخت مثل قبلش میشه 

فقط بخاطر آینده بچه هام مخصوصا دخترم ،دارم حفظ ظاهر میکنم که نگن بابای این دختر بی ناموس بوده و فلان

کاش پیشم بودی و بغلت میکردم سرمو میذاشتم رو شونه هات و های های گریه میکردم 

مرسی که هستی