2777
2789
عنوان

دوستم الکی الکی قهر میکنه

147 بازدید | 14 پست

یه دوست دارم اسمش بهار.

خیلی الکی هرهفته قهر میکنه . بهشم میگم براچی میگه هیچی دوست ندارم با هم باشیم بعدم دوباره دوست میشه البته کلی باید برم منت کشی.

الانم با اکیپمون قرار گذاشتیم از الکی بش بگیم ما دیگه با تو قهریم بهش گفتیم گفت خب خدافظ ما هم گفتیم نع الکی گفتیم کلی ناز کشیدیم تا اومد.

بعدم یه نشتن منم رفتم پیششون بشینم یهو رفتن یه جا دیگه بعدم بهار کلی حرف زد و وسط حرفاش هی به من نگا میکرد .منم چون دور بودن نشنیدم ولی فهمیدم درمورد منه.ازیکیشون پرسیدم چی گفته گفت قسممون داده به کسی نگیم مخصوصا به تو . بعد براش نامه نوشتم که من همه حرفام رو به تو میزنم اون وقت تو میری قسمشون میدی به من نگن؟(واقعی هم همه حرفامو بش میگم)

زنگش زدم گفت دوس ندارم به تو بگم حتی من گریه هم کردم داد زد گفت نمیخوام به تو بگم منم قط کردم.الان دوباره زنگ زده میگه ادمه حرفتو بگو منم گفتم میخواستم ببینم چی بشون گفتی بعدم گف همین گفتم اره بعدم قط کردم.البته اینم بگم که من تو کلاس درسام خوبه و یکی از درس خوبترینای کلاسمونم؟

به نظرتون چرا هر هفته قهر میکنه؟ چرا؟ چه راه حلی میدید؟باش دوس بمونم یا نه؟

زندگی یه باره پس اونجوری که دوست داری زندگی کن و به حرف هیچکس گوش نده فقط خودت🌈♥️🫀👣

تا اللنم زیادی نازشو کشیدی.. ولش کن بابا.. توهم خود برتر بینی و خود شاخ پنداری  برداشته. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حوصله ای داری 

قهر کرد به درک دیگه منت کشیتون چیه 

چه اخلاق گندی داره

جات بودم محل سگ بهش نمیذاشتم حوصله اینجور افراد رو ندارم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چند سالتع عزیزم

بیخیالش شو این دختر برای شما دوست بشو نیست کلا از زندگیت حذفش کن ما این روزای الان تورو گذروندیم بی دلیل حالتو واسه این دختره عقده ای خراب نکن 

یه مدت بهش اعتنا نزار ببین چجور میاد سمتت واسه خودت ارزش قائل شو از بس منتشو کشیدین پررو شده دختره نچسببببب

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

چند سالتع عزیزمبیخیالش شو این دختر برای شما دوست بشو نیست کلا از زندگیت حذفش کن ما این روزای الان تو ...

ممنون :)

زندگی یه باره پس اونجوری که دوست داری زندگی کن و به حرف هیچکس گوش نده فقط خودت🌈♥️🫀👣

چند سالتع عزیزمبیخیالش شو این دختر برای شما دوست بشو نیست کلا از زندگیت حذفش کن ما این روزای الان تو ...

تقریبا 13 سالمه