2777
2789

سلامم امیدوارم حالتون عالی باشه و روزگار خوشی داشته باشین من چند تا کاری که کردم تا ارامش بیشتری داشته باشم و تأثیر شو توی روح و روان خودم دیدم باهاتون به اشتراک میزارم اگه براتون مفید دعام کنید :))

مورد اول : نماز خواندن 

مورد دوم : هر روز یک صفحه قران خواندن (مهم نیست که عربی تون خوبه یا نه من خودم عربیم انقدر خوب نیست ولی پرس و جو کردم که نکنه اشتباه بخونم و گناه بشه گفتن نه مهم اینکه شما میخواهید بخونید )

مورد سوم : شکر گذاری (راجب این توی تاپیک های قبلیم بیشتر توضیح دادم حتما ببیند )خیلی عالیهه 

مورد چهارم :کتاب خوندم و روی شخصیت خودم کار کردم به جای حرف زدن الکی و اعصاب خورد کن با دوستان و اطرافیان اون تایم کتاب خوندم 

مورد پنجم : این مورد سعی میکنم خودمم (سرم تو کار خودمه تا جای ممکن خودم از غیبت و اهمیت به حرفای بقیه دور کردم )

مورد ششم : سعی کردم ارتباط قوی تر با خدا و ائمه داشتم و اصلی ترین عامل ارامشم همینه کسایی هم که مذهبی نیستن امتحان کنید شاید خوب بود ضرر که نداره همه این موارد خیلی توی زندگی من تغییر ایجاد کردن و دارن ایجاد میکنن 

مورد هفتم : به جای درد و دل کردن با ادما (که خیلی اذیت شدم و تهش همه گفتن همه درد دارن ... )تصمیم گرفتم درد هامو به خدا بگم (یه دفتر برداشتم و نوشتم توش )

مورد هشتم :اینم تازگی بهش رسیدم (من قبلا توی حال بدی هام به موسیقی گوش میدادم الانم میدم ولی در کنارش به نوحه هم گوش دادم بعد چند روز یه جوری این حال بدی هام درست شد ) گریه واسه امام حسین هم باعث میشه غم از دلتون دور بشه و حالتون هم خوب میشه 

شما هم اگه کار باعث افزایش ارامشتو میشه بنویسد برامم 

توروخدا خوب بخونید ممکن زندگی تون عوض بشهه!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شدن با حیوانات

مخصوصا پیشی ها

من قبلا فوبیای حیون داشتم 

چند وقته تصمیم گرفتم باهاشون دوست بشم 🥺

تو خیابون پیشی می بینم خیلی ذوق میکنم

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

یه سوال خیلی زمان بره ?!

نه اصلا نیم ساعته برا اولین بار شاید یه ذره یه ذره سخت باشه بعد چندبار خوندن برات اسون میشه و وقتی اثراتشو در زندگیت میبینی خودت بااشتیاق میخونی و ولش نمیکنی

همه این های که گفتید آرامش مطلقهههههههه

الا به ذکر الله تطمئن قلوب 

گاهی ظن ها 

شک ها 

تردید های خودمون 

آزار میده ما رو 

گاهی هم شیطان .

فقط باید به طور واقعی و مکرر به خدا پناه برد