2777
2789
عنوان

انرژی زنانه لطفا بیاین

148 بازدید | 16 پست

کسی هست بتونه کمک کنه؟ 

من بخاطر زندگی که داشتم و رابطم با پدرم خیلی مردستیزم. 

به هیچ عنوان هیچ زنانگی ندارم. حتی کارای فنی و مردونه دوست دارم. هر مردی هر چی بگه اصلا تحویل نمیگیرم. مثلا پارتنرم میگفت تو با من دخترونه حرف نمیزنی یا توقع داشت توی بحث کوتاه بیام ولی من جواب میدادم. شاید حتی گاهی بدم حرف میزدم یا بدرفتاری میکردم. یجورایی گارد خیلی خیلی شدیدی دارم نسبت به مردا و کلا دوست ندارم بخاطرشون هیچ کاری کنم. 

هیچ انتقادی رو از هیچکس نمیپذیرم مخصوصا اگه مرد باشه. شدیدا خشم دارم نسبت به آقایون و نمیدونم باید چیکار کنم. 

پارتنرم میگفت من دارم به بچه 3 ساله ای که بهش محبت میکنی حسادت میکنم. یعنی در این حد از لحاظ عاطفی ضعیف شدم. و خب ازدواجمونم سر همین مسائل تقریبا به هم خورد.

کسی هست بتونه کمک کنه؟

از همه خانومایی که با مرداشون خوب رفتار میکنن هم بدم میاد. واقعا ترسناکه برای خودم. 

من میتونم کمکت کنم یه دوره اموزشی خریدم سیاست زنانه یاد داده خاستی بفرستم واست

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم اگه لطف کنی ممنونت میشم.چطوری باید بهت پیام بدم؟

عزیزم درخاست دوستی بده ایدی تلگرامتو بفرس اونجا برات میفرستم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ربطی نداره منم از کارای فنی خوشم میاد پارتنرت اسگله سر خودت عیب نذارولی با.کسایی بگرد ک خیلی دختر و ...

خب اصلا چنین کسایی ندارم اطرافم. خواهر و مادرمم همینطوری بی محلن به مردا. 

عیب نمیذارم ولی واقعا خشم شدیدی دارم نسبت به آقایون. حس میکنم حق مارو خوردن. گاهی که میگن ما مردیم و... دوست دارم بزنم تو دهنشون. 

چشم گلم. ممنونم ازت

فدات