2777
2789
عنوان

طلاق بیایید راهنمایی

82 بازدید | 18 پست

خانوما قضیه از این قراره شوهر من خیلی مارموزه از دوسان پیش ماشین طلا از اسمم درآورد این آخر هم پولام و از دستم درآورد بماند ک کتک کاری کرد و فحاشی و بددلی و شکاکی و خیانتی که کرده منم وکیل گرفتم مهریه گذاشتم اجرا از دیروز پیام میده بیا تعهد میدم اما میگم حق طلاق بده یکی از اموالت ب نامم کن بعد بیام میگ نه ازت میترسم یک جوری حرف میزنه انگار من دوس دخترشم خانوادم و وکیلم میگن جوابش نده اما من نمیخام زندگیم خراب بشه اما الان حس میکنم فقط برا حساباش مسدود شده اینجوری می‌کنه شما جا من باشین چیکار میکنین ایندفعه برم بد باشه دیگه خونه پدرم نمیتونم تحت هیچ شرایطی برگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه دوستش داری اشکال نداره تعهد کتبی بگیر ولی شاهدم داشته باش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

گول حرفاشو نخور اینا ادم بشو نیستن منم همچین شرایطی برام پیش اومد گفتم حق طلاق بده قبول نکرد گفتم ماشینتو بنامم کن قبول نکرد ففط بازبون رامم کرد که ادم شدم و فلان منه احمقم برگشتم الانم ادم که نشده هیچ عقده ای ترم شده

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

مهرت رو گذاشتی اجرا؟

اره مهریه گذاشته بودم اجرا حساباشو هم مسدود کرده بودم سه ماه پیداش نبود دقیقا بعد جلسه دادگاه برامهربه یادش اومد پشیمونه و دوسم داره

دوستت داره نمی‌خواد زندگیش خراب بشه چندروزی صبرکن قبول میکنه

خب حداقل چیزی ب نامم کنه. ک خونه پدرم دیگه جایی ندارم تا دیروز خبری ازش نبود در حد چهار تا پیام ب خط خاموشم داده بود اما از وقتی مهرم گذاشتم اجرا رفته شماره جدیدم از دفتر قوه قضاییه در آورده 

اره مهریه گذاشته بودم اجرا حساباشو هم مسدود کرده بودم سه ماه پیداش نبود دقیقا بعد جلسه دادگاه برامهر ...

کتک کاری نداشتی ؟ حق طلاق. نگرفتی؟من میترسم بخدا این دفعه برگردم معلوم نیست و بلایی سرم بیاره 

کتک کاری نداشتی ؟ حق طلاق. نگرفتی؟من میترسم بخدا این دفعه برگردم معلوم نیست و بلایی سرم بیاره

چرا کتک کاریم داشتیم اتفاقا براهمونم شکایت کرده بودم ازش

حق طلاق رو هرکاری کردم نداد گفت من زندگی که باشرط باشه رو نمیخوام ماشینشم نداد گف الان نمیتونم بعدا شاید دادم که همونم دروغ گف