2777
2789

اعصابم خیلی خورده

مادر شوهرم از همون اول بین منو جاری بزرگم فرق میذاره

به اون زنگ میزنه از من قهر میکنه که چرا زنگ نمی زنی یه خبری از من بگیری. اوایل که به دروغ میگفت سارا (جاری بزرگم) هر روز بهم زنگ میزنه تو چرا نمیزنی.

جاریم زایمان کرده بود ماهم چند ماه بود که عقد کرده بودیم.به شوهرم گلایه کرده بود من خونه سارام چرا یه هفته س به سارا سر نمیزنه نمیره به خونه من یه سر بزنه بابات خودش خونه تمیز میکنه لباساشو میشوره. یعنی انتظار داشت اینارم من انجام بدم در حالیکه جاریم خونواده خودش کنارش بودن و اصلا نیاز نبود مادرشوهر ده روز بمونه اونجا

برا برادر شوهرم رفته بودن خواستگاری دیگه مراحل آخر بودن که بله رو بگیرن به ما گفتن در حالیکه بقیه بچه هاش از قبل خبر داشتن

صد تا خاطره اینمدلی دارم که آتیشم میزنه

حالا امسال عزممو جزم کردم بعد 10 سال ادبش کنم

نه زنگ زدم از عید نه نرفتم

حالا دیشب آمده خونه جاریم . تو یه ساختمونیم

به پسر جاریم گفته بیاد بچمو ببره پایین ببینتشگ چون خودش بالا نمیاد 

هیچ بحثی اتفاق نیوفتاده 

بی احترامی نکردم

فقط نرفتمو زنگ نزدم

خدایا شکرت نه خواهر دارم  نه مادر دارم و نه زن برادر

یه زمان زن گرفتم زنم میخاد با کی بجنگه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگ منم عاشق عروس اولشه😏😂حالا دو تای بعدی خیلی بیششتر اون حرمتشو میگیرنناااا اما عاشق اونه😂😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خدایا شکرت نه خواهر دارم نه مادر دارم و نه زن برادریه زمان زن گرفتم زنم میخاد با کی بجنگه

با خودت میجنگه😂چون کسی نیس انرژیشو تخلیه کنه جز خودت

دارک شد چقد😆😆

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

مگه میشه؟

مادرم فوت شده

خواهرم ندارم

برادرم ندارم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

با خودت میجنگه😂چون کسی نیس انرژیشو تخلیه کنه جز خودتدارک شد چقد😆😆

والا منم عین‌ لاکپشتم بی حاشیه و عین خانواده پدریم زن دوست

دیکه همه ی اینا موجب میشه نجنگه بام 😂

مادرم فوت شدهخواهرم ندارمبرادرم ندارم

ببخشید اینو میگما خدا مادرتون رحمت کنه 

ولی خوشبحال زنت شده😂

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35